A partir del proper dilluns 1 d’agost, i a causa de la situació d’obres per al canvi de gespa del Nou Municipal, els equips de Tercera RFEF i Divisió d’Honor de la Fundació Esportiva Grama realitzaran la pretemporada al Camp Municipal Baró de Viver.

Josep Sicart, Director Esportiu, vol agrair en nom de la FE Grama les facilitats en la gestió:

«Vull mostrar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Santa Coloma, en les persones del Tinent d’Alcalde, Esteve Serrano, i el Regidor d’Esports, Dani Salgado, per la seva implicació i imprescindible col·laboració per realitzar totes les gestions que han estat necessàries per trobar unes instal·lacions òptimes perquè els nostres equips més representatius puguin seguir realitzant els entrenaments de pretemporada amb absoluta normalitat. Igualment, mostrar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Barcelona per la seva predisposició a col·laborar oferint una instal·lació adscrita al seu municipi. Finalment, agrair al president del CF Besós Barón de Viver, Manuel Martínez, així com a tota la junta i personal del club per la generositat mostrada cedint les seves instal·lacions així com l’hospitalitat amb els nostres jugadors i tècnics.»

A partir del próximo lunes 1 de agosto, y debido a la situación de obras para el cambio de césped del Nou Municipal, los equipos de Tercera RFEF y División de Honor de la Fundació Esportiva Grama realizarán la pretemporada en el Camp Municipal Baró de Viver.

Josep Sicart, Director Deportivo, quiere agradecer en nombre de la FE Grama las facilidades en la gestión:

«Quiero mostrar nuestro agradecimiento al Ayuntamiento de Santa Coloma, en las personas de su Teniente de Alcalde, Esteve Serrano, y su Concejal de Deportes, Dani Salgado, por su implicación e imprescindible colaboración para realizar cuantas gestiones han sido necesarias para encontrar unas instalaciones óptimas para que nuestros equipos más representativos puedan seguir realizando los entrenamientos de pretemporada con absoluta normalidad. Igualmente mostrar nuestro agradecimiento al Ayuntamiento de Barcelona por su predisposición a colaborar ofreciendo una instalación adscrita a su municipio. Finalmente, agradecer al presidente del CF Besós Barón de Viver, Manuel Martínez, así como a toda su junta y personal del club por la generosidad mostrada cediendo sus instalaciones así como la hospitalidad con nuestros jugadores y técnicos.»

Por admin