Benjamins

Benjamí A:

Damm 8 Benjamín A 0.

 

Benjamí B:

Viladecans 1- Benjamí B 4.

 

Benjamí C:

Victòria per 2-5 en el camp de l’Escola Esportiva Brafa. Tot i començar el partit amb molts errors, de no jugar com sempre i rebre el primer gol en contra als primers minuts, l’equip va saber reaccionar ràpidament i ficar-se al partit per empatar el partit. Però, malgrat moltes oportunitats amb tres travessers inclosos, els locals es van tornar a avançar en el marcador. La grama, tot i anar perdent, no va baixar el ritme i va aconseguir l’empat abans de la meitat. A partir del tercer quart, els visitants van pujar la intensitat i amb llargues combinacions van arribar oportunitats molt clares per acabar remuntant el partit i guanyar el primer partit de l’any.

Victoria por 2-5 en el campo de la Escola Esportiva Brafa. A pesar de empezar el partido con muchos errores, de no jugar como siempre y recibir el primer gol en contra a los primeros minutos, el equipo supo reaccionar rápidamente y meterse en el partido para empatar el encuentro. Pero, a pesar de muchas oportunidades con tres largueros incluidos, los locales se volvieron a avanzar en el marcador. La grama, a pesar de ir perdiendo, no bajó el ritmo y consiguió el empate antes de la mitad. A partir del tercer cuarto, los visitantes subieron la intensidad y con largas combinaciones llegaron oportunidades muy claras para acabar remontando el partido y ganar el primer partido del año.

 

Benjamí D:

PB Barcino 1-6 Benjamin D

Partit disputat aquest matí on la Grama ha tornat a aconseguir una altra victòria, on ja és la quarta consecutiva i porta l’equip des de novembre sense conèixer la derrota. La Grama des del primer quart va sortir a pel partit i així va ser durant tot el partit que el va tenir controlat. Aquest resultat serveix per seguir escalar llocs a la taula i guanyant confiança.

PB Barcino 1-6 Benjamin D

Partido disputado esta mañana donde la Grama ha vuelto a conseguir otra victoria, donde ya es la cuarta consecutiva y lleva el equipo desde noviembre sin conocer la derrota. La Grama desde el primer cuarto salió a por el partido y así fué durante todo el partido que lo tuvo controlado. Este resultado sirve para seguir escalar puestos en la tabla y ganando confianza.

 

Benjamí E:

Poble-sec A 5 – 7 Benjamí E
Partit difícil contra el segon classificat en el qual des del primer quart vam sortir a pels tres punts, el nostre davanter Joan Carles va estar molt encertat de cara a porteria anotant els 5 primers gols dels nostres. A la segona meitat els locals es van abocar a l’atac posant-nos en dificultats però aprofitem les sortides al contraatac afavorits per la velocitat dels nostres jugadors de banda.
A cinc minuts del final l’àrbitre després d’advertir fins a en tres ocasions al delegat de camp dels insults que rebia de l’afició local i després de veure la inacció del delegat per solucionar-decidir suspendre el partit.
Esperem obtenir tres punts molt merescuts quan la federació decideixi com es resol la situació.

Poble Sec A 5 – 7 Benjamín E
Partido difícil contra el segundo clasificado en el que desde el primer cuarto salimos a por los tres puntos, nuestro delantero Juan Carlos estuvo muy acertado de cara a portería anotando los 5 primeros tantos de los nuestros. En la segunda mitad los locales se abocaron al ataque poniéndonos en apuros pero aprovechamos las salidas al contraataque favorecidos por la velocidad de nuestros jugadores de banda.
A cinco minutos del final el árbitro tras advertir hasta en tres ocasiones al delegado de campo de los insultos que recibía de la afición local y tras ver la inacción del delegado para solucionarlo decidió suspender el partido.
Esperamos obtener tres puntos muy merecidos cuando la federación decida como se resuelve la situación.

Foto: Benjamí E

 

Benjamí F:

Hem començat el partit bastant bé, hem estat defensant i atacant força bé, hem aguantat bé el resultat fins a l’últim quart que a estat quan ens han marcat els dos últims gols, els gols han vingut per no defensar bé quan tocava, però bé seguirem treballant.

Hemos empezado el partido bastante bien, hemos estado defendiendo y atacando bastante bien, hemos aguantado bien el resultado hasta el ultimo cuarto que a sido cuando nos han marcado los dos últimos goles, los goles han venido por no defender bien cuando tocaba, pero bueno seguiremos trabajando.