Alevins

Aleví A:

Aleví A 1 Horta març

Primer quart molt igualat, on només la falta de punteria ens impedeix adenlantarnos al marcador. El Horta al min. 3 aprofita un córner perfecte al segon pal i s’avança 0-1 ultima jugada del primer quart 0-2 després d’una contra ben finalitzada per part de l’Horta.
Quart igualat, nosaltres proposem jugar i el Horta posa els gols.
2, 3 i 4 quart domini aplastamte del nostre aleví de referència amb un futbol de saló esborrem al líder del camp amb el nostre futbol només ens va faltar arribar a dalt.
Generades 20 arribades en 3 quarts.
Últim quart gol de l’Horta i maquillem resultat en el min 57.
El Horta va posar els gols nosaltres el futbol.

Alevin A 1 Horta 3

Primer cuarto muy igualado, donde solo la falta de punteria nos impide adenlantarnos en el marcador. El Horta en el min. 3 aprovecha un corner perfecto al segundo palo y se adelanta 0-1 ultima jugada del primer cuarto 0-2 tras una contra bien finalizada por parte del Horta.
Cuarto igualado, nosotros proponemos jugar y el Horta pone los goles.
2, 3 y 4 cuarto dominio aplastamte de nuestro alevín de referencia con un fútbol de salón borramos al lider del campo con nuestro fútbol solo nos faltó llegar a arriba.
Generadas 20 llegadas en 3 cuartos.
Último cuarto gol del Horta y maquillamos resultado en el min 57.
El Horta puso los goles nosotros el futbol.

 

Aleví B:

Partit seriós el d’avui a casa, contra un rival molt ben plantat en defensa, buscant errors nostres en sortida de pilota. Hem sabut no errar enrere, i competir bé, traient al final 3 punts vitals … a seguir.

Partido serio el de hoy en casa, contra un rival muy bien plantado en defensa, buscando errores nuestros en salida de balón. Hemos sabido no errar atrás, y competir bien, sacando al final 3 puntos vitales… a seguir.

 

Aleví C:

El Aleví C guanya el seu quart partit consecutiu després d’una gran remuntada. El partit va començar malament amb falta de concentració i intensitat i ens vam anar al descans 2-0 després l’equip va sortir amb molta actitud i joc on es van posar 2-2 després el Collblabc es va tornar a avançar 3-2 i en 3 minuts la Grama va marcar 2 gols. Es van quedar els punts a casa. Gols de (Kevin, Omar, Miguel, Sergio i Manu).

El Alevin C gana su cuarto partido consecutivo tras una gran remontada. El partido empezó mal con falta de concentración e intensidad y nos fuimos al descanso 2-0 luego el equipo salió con mucha actitud y juego donde se pusieron 2-2 luego el Collblabc se volvió a adelantar 3-2 y en 3 minutos la grama marcó 2 goles. Se quedaron los puntos en casa. Goles de (Kevin, Omar,Miguel,Sergio y Manu).

 

Aleví D:

Alevin D 2 – 7 Barcino.

 

Aleví E:

Partit fluix pel que fa al joc ens referim, hem aconseguit l’empat per ser més intensos que el rival. 1A1 en els dos primers quarts i en els dos últims es va poder resoldre.

Partido flojo en lo que al juego nos referimos, hemos conseguido el empate por ser más intensos que el rival. 1a1 en los dos primeros cuartos y en los dos últimos se pudo resolver.

Foto: Aleví E

 

Aleví F:

AF 5-7 les corts.

 

Aleví G:

AG 2-1 Turó de la Peira
Partit força complicat en un camp molt difícil, bona actitud de l’equip, mal joc, no ens sortien les coses se’ns ha contagiat el ritme de joc del contrari, però hem tret uns tres punts molt importants ara que ens vénen tots els equips de dalt amb els quals ens juguem la lliga.

AG 2-1 Turó de la Peira
Partido bastante complicado en un campo muy difícil, buena actitud del equipo, mal juego, no nos salían las cosas se nos ha contagiado el ritmo de juego del contrario, pero hemos sacado unos tres puntos muy importantes ahora que nos vienen todos los equipos de arriba con los que nos jugamos la liga.