Aquest Juvenil A ja carbura

Segona victòria del Juvenil, aquesta vegada al nostre Estadi i en un excel·lent derbi contra els veïns del Badalona.

Onze inicial del Juvenil A contra el Badalona

Va començar el partit amb un ritme alt però amb els nois de Dani Rosa dominant tots els aspectes del joc. El Badalona només era capaç de tocar la pilota en zona defensiva i no podia donar dos passades seguides en terreny de joc de la Grama.

El Juvenil A va mantenir el ritme de pressió, trepitjant àrea rival amb assiduïtat fins que, als 31 minuts, Montalbán va saltar més que ningú en un llançament de falta posant l’1-0 al marcador. Amb el partit controlat i avantatge en l’electrònic la Grama va mantenir la tònica dels primers minuts. L’afició local va reclamar penal per una falta clara a dins de l’àrea badalonina però ni el col·legiat ni els assistents van veure falta, i el joc va continuar en una decisió bastant discutida.

Però el futbol sempre ens ensenyava com pot ser d’injust i en una pilota perduda en banda derta d’atac, el Badalona va fer el gol de l’empat en la única ocasió de la primera meitat. Corria el minut 38, 1-1, i sense més a destacar els equips van marxar camí de vestidors

La segona part ens havia de deparar l’autèntica embranzida de la Grama en el derbi. Des del primer minut els nostres volien la victòria i van sotmetre al rival a una pressió asfixiant que ens permetia arribar constantment a l’àrea del Badalona. En una d’aquestes internades en terreny visitant, Montalbán va fer de les seves anotant el segon pel Juvenil A. 2-1, minut 57.

Però la insistència colomenca no va acabar aquí, volien més, seguien ofegant al Badalona i era qüestió de temps que arribés el tercer. En aquesta ocasió va ser Cesc el que va rematar de cap un córner al minut 70 anotant el 3-1.

Després de tants partits amb el marcador en contra, la fam d’aquest equip contra un rival ferit era insaciable i van seguir buscant ampliar l’avantatge. I va arribar gràcies a una gran cavalcada d’Hernando a qui només van poder aturar amb un clar penal. El pitxitxi Montalbán va assumir la responsabilitat de llençar-lo i anotar el 4-1 en el seu Hattrick particular i sentenciant el matx definitivament al minut 77.

Tres punts més que suma el Juvenil A en la seva lluita per eludir el descens i amb aquesta gran actitud, el sacrifici i el bon joc mostrat, estem segurs que tindrem oportunitats per mantenir la categoria. Queda molt encara, però aquest és el camí, enhorabona nois i ara toca pensar en el C.E. Mataró.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

_________________________

Segunda victoria del Juvenil, esta vez en nuestro Estadio y en un excelente derbi contra los vecinos del Badalona.

Comenzó el partido con un ritmo alto pero con los chicos de Dani Rosa dominando todos los aspectos del juego. El Badalona sólo era capaz de tocar el balón en zona defensiva y no podía dar dos pases seguidos en campo de la Grama.

El Juvenil A mantenía el ritmo de presión, pisando área rival con asiduidad hasta que, a los 31 minutos, Montalbán saltó más que nadie en un lanzamiento de falta poniendo el 1-0 en el marcador. Con el partido controlado y ventaja en el electrónico la Grama mantuvo la tónica de los primeros minutos. La afición local reclamó penalti por una falta clara dentro del área badalonesa pero ni el colegiado ni los asistentes vieron falta, y el juego continuó en una decisión bastante discutida.

Pero el fútbol siempre nos enseña cómo puede ser de injusto y en un balón suelto en banda derecha de ataque, el Badalona hizo el gol del empate en la única ocasión de la primera mitad. Corría el minuto 38, 1-1, y sin más a destacar los equipos se fueron camino de vestuarios

La segunda parte nos debía deparar el máximo empuje de la Grama en el derbi. Desde el primer minuto los nuestros querían la victoria y sometieron al rival a una presión asfixiante que nos permitía llegar constantemente al área del Badalona. En una de estas internadas en terreno visitante, Montalbán hizo de las suyas anotando el segundo para el Juvenil A. 2-1, minuto 57.

Pero la insistencia colomense no terminó ahí, querían más, seguían ahogando al Badalona y era cuestión de tiempo que llegara el tercero. En esta ocasión fue Cesc el que remató de cabeza un córner en el minuto 70 anotando el 3-1.

Después de tantos partidos con el marcador en contra, el hambre de este equipo contra un rival herido era insaciable y siguieron buscando ampliar la ventaja. Y llegó gracias a una gran cabalgata de Hernando al que sólo pudieron detener con un claro penalti. El pichichi Montalbán asumió la responsabilidad de tirarlo y anotar el 4-1 en su Hattrick particular y sentenciando el encuentro definitivamente en el minuto 77.

Tres puntos más que suma el Juvenil A en su lucha por eludir el descenso y con esta gran actitud, el sacrificio y el buen juego mostrado, estamos seguros de que tendremos oportunidades para mantener la categoría. Queda mucho todavía, pero este es el camino, enhorabuena chicos y ahora toca pensar en el C.E. Mataró.
 
PULSAR PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
PULSAR PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7