Benjamí «B» 4 – Ripollet 1

Cap de setmana abans de reis i els nostres petits del Benjamí «B» van disputar un partit amistós devant del Benjamí A del Ripollet que va acabar amb 1 a 4 a favor dels nostres.

Des de l’inici del partit la Grama va tenir la possessió de la pilota i va començar a jugar d’una manera ràpida i amb gran mobilitat. El Ripollet intentava pressionar però la grama movia la pilota ràpidament i li costava molt aconseguir-la i només amb contracops aconseguien arribar a la porteria on Jaime la defensava de meravella.

Així va arribar el primer gol del Marc amb un gran xut des de fora de l’àrea. La grama continuava atacant i va arribar el gol de Hugo a gran passada de Victori. Hector va fer el tercer després de treure la pilota molt ben jugada des del darrere per Joel Juárez i la passada de Iván. Per arrodonir el partit Lucas va fer l’últim de gran jugada de tot l’equip. Al final va marcar el Ripollet i va finalitzar el partit.

La setmana vinent toca lliga amb el Sant Andreu. 4 classificat davant el cinquè.


Benjamín «B» 4 – Ripollet 1

Fin de semana antes de reyes y nuestros pequeños del Benjamín «B» disputaron un partido amistoso ante el Benjamín A de el Ripollet que acabó con 1 a 4 a favor de los nuestros.

Desde el inicio del partido la Grama tuvo la posesión de la pelota y empezó a jugar de una manera rápida y con gran movilidad. El Ripollet intentaba presionar pero la Grama movía la pelota de  una manera rápida y Jaime también defendía a tope la portería.

Así llegó el primer gol de Marc con un gran chute desde fuera del área. La Grama continuaba atacando y llegó el gol de Hugo a gran pase de Victor. 

Hector metió el tercero después de sacar la pelota muy bien jugada desde atrás por Joel Juárez y el pase de Iván. Para redondear el partido Lucas hizo el último de gran jugada de todo el equipo. Al final marcó el Ripollet y finalizó el partido.

La próxima semana toca liga con el Sant Andreu. 4 clasificado ante el quinto.

Por admin