Ripollet 1 – 3 Benjamí “D”

Els del Benjamí «D» també van jugar contra el Ripollet on van sortir vencedors de la mateixa manera que els del «B». El partit va començar genial per als nostres pressionant a dalt i tenint ocasions, fins al moment que en un córner els de la Grama van tenir la fortuna que un rival va tocar la pilota i va entrar en porteria.

En el segon quart seguia tot igual fins que van arribar altres dos punts a favor per als nostres i una vegada començat el tercer quart arriba la confiança i la tranquil·litat on els de la Grama baixen el nivell i el rival va fer un gol.

En l’últim quart els de la Grama, visitants, van tornar a pujar el nivell i van fer la gran victòria en aquest partit.


Ripollet 1 – 3 Benjamín “D”

Los del Benjamín “D” también jugaron contra el Ripollet donde salieron vencedores de la misma manera que los del “B”. El partido empezó genial para los nuestros presionando arriba y teniendo ocasiones, hasta el momento de que en un córner los de la Grama tuvieron la fortuna de que un rival tocó la pelota y entró en portería. 

En el segundo cuarto seguía todo igual hasta que llegaron otros dos tantos a favor para los nuestros y una vez empezado el tercer cuarto llega la confianza y la tranquilidad donde los de la Grama bajan el nivel y el rival ha mete un gol. 

En el último cuarto los de la Grama, visitantes, volvieron a subir el nivel e hicieron la gran victoria en este partido.

Por admin