Prebenjamí A:

Bon partit en línies generals del Prebenjamí A, que s’enfrontava a la Vila Olímpica. Va començar el primer quart amb 2 gols que donaven tranquil·litat a l’equip i es van veure moments d’un gran joc col·lectiu. Després del descans hi va haver relaxació i l’últim quart es van tornar a activar i van desplegar un gran joc. Només queda 1 partit per finalitzar aquesta gran temporada realitzada pels nois.
Últim partit la setmana vinent contra Sant Andreu.

Buen partido en líneas generales del Prebenjamín A, que se enfrentaba a la Vila Olímpica. Empezó el primer cuarto con 2 goles que daban tranquilidad al equipo y se vieron momentos de un gran juego colectivo. Después del descanso hubo relajación y el último cuarto se volvieron a activar y desplegaron un gran juego. Sólo queda 1 partido para finalizar esta gran temporada realizada por los chicos.
Último partido la semana que viene contra Sant Andreu.

Prebenjamí B:

Preb b 7-0 Sarrià

Partit que es preveia difícil davant un equip que ens seguia en la classificació.
Des del primer quart es va veure que estàvem molt ben posicionats i ficats en el partit. Les bones jugades es van transformar en gols i l’actitud, la pressió i el bon fer en defensa ens va deixar la nostra porteria a zero.
Un dels millors partits de la temporada.

Preb b 7-0 Sarrià

Partido que se preveía difícil ante un equipo que nos seguía en la clasificación.
Desde el primer cuarto se vió que estábamos muy bien posicionados y metidos en el encuentro. Las buenas jugadas se transformaron en goles y la actitud, la presión y el buen hacer en defensa nos dejó nuestra portería a cero.
Uno de los mejores partidos de la temporada.

Prebenjamí C:

Preb C: 0-5 Sant Andreu
Partit sòlid en defensa i resolent les ocasions, bones sensacions en aquest tram final de temporada per seguir assegurant la segona plaça.

Preb C: 0-5 Sant Andreu
Partido sólido en defensa y resolviendo las ocasiones, buenas sensaciones en este tramo final de temporada para seguir asegurando la segunda plaza.

Prebenjamí D:

Prebenjamí D 2-2 Sarrià

Prebenjamí E:

Sense dades

Por admin