Calendari Tercera RFEF i Lliga Nacional Juvenil 2021/22

02/08/2021

El primer equip de la FE Grama ja coneix el calendari complet de la que serà la seva tercera temporada a 3ª Divisió, ara anomenada Tercera RFEF.

Els de Juanma Pons començaran en el camp de la EE Guineueta (05/09). El primer partit a casa serà la setmana següent davant l’EC Granollers (12/09). La temporada es tancarà en el camp del FC Ascó (01/05/2022). La Grama tindrà jornada de descans en les jornades 16 i 33.

Aquí podeu consultar el calendari complet de la Tercera RFEF.

El campió obtindrà l’ascens directe a la Segona RFEF, mentre que els quatre següents classificats disputaran un ‘playoff’ entre ells, a partit únic i a l’estadi de l’equip millor classificat. El guanyador jugaria una tercera eliminatòria a partit únic contra un equip de la resta de grups de l’estat espanyol, en un estadi neutral. El vencedor obtindria l’ascens a la Segona RFEF.


El Juvenil A de la FE Grama ja coneix el calendari complet de la que serà la seva tercera temporada consecutiva a la Lliga Nacional Juvenil.

Els de Manu Peláez començaran a casa contra l’EF Mataró CE (05/09). El primer partit com a visitant serà la setmana següent davant la Fundació Reus (12/09). La temporada es tancarà en el camp de la UE Cornellà B (29/05/2022). La Grama tindrà jornada de descans en les jornades 8 i 25.

Aquí podeu consultar el calendari complet de la Lliga Nacional.

El primer equipo de la FE Grama ya conoce el calendario completo de la que será su tercera temporada en 3ª División, ahora llamada Tercera RFEF.

Los de Juanma Pons comenzarán en el campo de la EE Guineueta (05/09). El primer partido en casa será la semana siguiente ante el EC Granollers (12/09). La temporada se cerrará en el campo del FC Ascó (01/05/2022). La Grama tendrá jornada de descanso en las jornadas 16 y 33.

Aquí podéis consultar el calendario completo de la Tercera RFEF.

El campeón obtendrá el ascenso directo a la Segunda RFEF, mientras que los cuatro siguientes clasificados disputarán un ‘playoff‘ entre ellos, a partido único y en el estadio del equipo mejor clasificado. El ganador jugaría una tercera eliminatoria a partido único contra un equipo del resto de grupos de España, en un estadio neutral. El vencedor obtendría el ascenso a la Segunda RFEF.


El Juvenil A de la FE Grama ya conoce el calendario completo de la que será su tercera temporada consecutiva en la Liga Nacional Juvenil.

Los de Manu Peláez comenzarán en casa contra el EF Mataró CE (05/09). El primer partido como visitante será la semana siguiente ante la Fundación Reus (12/09). La temporada se cerrará en el campo de la UE Cornellà B (05/29/2022). La Grama tendrá jornada de descanso en las jornadas 8 y 25.

Aquí podéis consultar el calendario completo de la Liga Nacional.