Gran debut del míster del benjamí B

Benjamí A:

Partit en el primer quart plantant cara a un Espanyol apagat, jugant amb el nostre porter del prebenjamí amb 7 anyets que ha vingut a ajudar-nos per que el nostre estava malalt al costat dels altres de 9 i 10 anys.
Hem lluitat però no es pot jugar així amb un porter que quan ens xutaven s’apartava i prou ha fet, no podem permetre això, un nen que no sigui més o menys de la mateixa edat ens han ficat 17-0.
Total mal partit però lluitat.

Partido en el primer cuarto plantando cara a un Español apagado, jugando con nuestro portero del prebenjamin con 7 añitos que ha venido a ayudarnos por que nuestro estaba enfermo al lado de los otros de 9 y 10 años.
Hemos luchado pero no se puede jugar así con un portero que cuando nos chutaban se apartaba y bastante ha hecho, no podemos permitir eso, un niño que no sea más o menos de la misma edad nos han metido 17-0.
Total mal partido pero luchado.

Benjamí B:

Hospitalet Atletic 0-4 Benjamí B

Primer partit al comandament de l’equip amb l’objectiu de salvar la categoria i contra un rival molt directe.

L’equip necessitava una victòria i tots els jugadors han treballat per a això, el partit començava amb dues ocasions molt clares del rival, però a partir d’aquí hem estat molt superiors en tots els aspectes, amb el resultat d’anar-nos 0-2 a la mitjana banda, el tercer quart sense gols tot i ser superiors, i en l’últim quart dos gols més.

Tres punts que saben a glòria.

Hospitalet Atletic 0-4 Benjamín B

Primer partido al mando del equipo con el objetivo de salvar la categoría y contra un rival muy directo.

El equipo necesitaba una victoria y todos los jugadores han trabajado para ello, el partido comenzaba con dos ocasiones muy claras del rival, pero a partir de ahí hemos sido muy superiores en todos los aspectos, con el resultado de irnos 0-2 a la media parte, el tercer cuarto sin goles aún siendo superiores, y en el último cuarto dos goles más.

Tres puntos que saben a gloria.

Benjamí C:

C.F. Imperi A 1- Benjamí C 6

Benjamí D:

BD 2-0 Parc B

Partit per oblidar tot i guanyar sense merèixer-ho. Dos gols en el primer quart sense voler-ho ens van donar la victòria. Però l’actitud dels jugadors i les ganes van estar molt per sota del que el partit requeria i si no arriba a ser pel porter local, el resultat hagués estat molt diferent. Primera volta s’acaba, i amb actitud i ganes es podran fer coses molt boniques en aquesta segona volta.

BD 2-0 Parc B

Partido para olvidar pese a ganar sin merecerlo. Dos goles en el primer cuarto sin quererlo nos dieron la victoria. Pero la actitud de los jugadores y las ganas estuvieron muy por debajo de lo que el partido requería y si no llega a ser por el portero local, el resultado hubiera sido muy distinto. Primera vuelta acaba, y con actitud y ganas se podran hacer cosas muy bonitas en esta segunda vuelta.

Benjamí E:

Benjamí E 3-3 Ángel Pedraza

Partit molt treballat per part dels dos equips que es van mantenir molt seriosos durant tot el partit, vam arribar a l’últim quart amb un ajustat 1 – 1 al marcador. A l’inici de l’últim quart vam estar molt encertats i anotem dos gols en els primers minuts, el rival es va abocar a l’atac i va anotar dos gols en dos precisos atacs l’últim després d’un rebuig d’una parada espectacular del nostre porter Randy que va fer un partit destacable.

Benjamín E 3 – 3 Ángel Pedraza

Partido muy trabajado por parte de ambos equipos que se mantuvieron muy serios durante todo el partido , llegamos al último cuarto con un ajustado 1 – 1 en el marcador. Al inicio del último cuarto estuvimos muy acertados y anotamos dos goles en los primeros minutos, el rival se abocó al ataque y anotó dos goles en dos certeros ataques el último tras un rechace de una parada espectacular de nuestro portero Randy que hizo un partido destacable.

Benjamí F:

Hem començat el partit bastant despistats, el rival sempre ha estat super atent i atacant força bé i aquí ha estat quan ens han començat a marcar, després les dues ultimes parts hem començat a defensar bé i atacant com sabem, els gols han vingut per bones jugades, però bé seguirem treballant.

Hemos empezado el partido bastante despistados, el rival siempre ha estado super atento y atacando bastante bien y ahí ha sido cuando nos han empezado a marcar, después las dos ultimas partes hemos empezado a defender bien y atacando como sabemos, los goles han venido por buenas jugadas, pero bueno seguiremos trabajando.