Només l’Aleví E I G aconsegueixen puntuar.

Fotos Aleví A

 

 

Aleví A:

Aleví A 1 Badalona 3

Primer i segon quart on els dos equips es tanquen perfectament per no encaixar gols.

Tercer quart malbaratament espectacular de joc ofensiu de la Grama que porta el pes del partit però el Badalona ens fica gol en jugada aïllada i justament abans de finalitzar el quart fica el segon al contraatac.

En iniciar l’últim quart ens fiquen el tercer i malgrat intentar-ho després d’un travesser i un pal només vam aconseguir fer un gol en fallada del porter.

Semblava, però no ha estat el nostre dia.

Alevín A 1 Badalona 3

Primer y segundo cuarto donde los dos equipos se cierran perfectamente para no encajar goles.

Tercer cuarto derroche espectacular de juego ofensivo de la Grama que lleva el peso del partido pero el Badalona nos mete gol en jugada aislada y justamente antes de finalizar el cuarto mete el segundo al contraataque.

Al iniciar el último cuarto nos meten el tercero y a pesar de intentarlo después de un larguero y un palo sólo conseguimos meter un gol en fallo del portero.

Parecía, pero no ha sido nuestro día.

Aleví B:

Sense dades.

Aleví C:

Sense dades.

Aleví D:

Ad-3 sants 11
Resultat molt voluminós per com ha estat el partit. Bé dons, però el futbol és així, contres i gols que es podien haver parat. Bon joc malament, resultat.

Ad-3 sants 11
Resultado muy abultado para como ha sido el partido.Bueno, pero el futbol es así, contras y goles que se podian haber parado. Buen juego mal, resultado.

Aleví E:

Aleví E 5 Catalonia 1.
Partit molt treballat dels petits en què els dos primers quarts van acabar 0-0 malgrat el nostre domini, en els dos últims quarts la bona predisposició dels meus jugadors Noah i Antonhy, i amb la seguretat que aporta Jaume en defensa, vam saber buscar com acabar les bones jugades que s’exercien.

Alevin E 5 Catalonia 1.
Partido muy trabajado de los pequeños en el que los dos primeros cuartos acabaron 0-0 a pesar de nuestro dominio, en los dos últimos cuartos la buena predisposición de mis jugadores Noah y Antonhy, y con la seguridad que aporta Jaume en defensa, supimos buscar cómo acabar las buenas jugadas que se ejercían.

Aleví F:

Aleví F 1- 12 Congrés club esportiu B

Aleví G:

AG 8-6 Ciutat Meridiana
Partit molt treballat i amb molt de patiment, jugàvem contra un rival directe estàvem només tres punts per sobre, molt content perquè hem trencat una mala ratxa de dues derrotes consecutives i sobretot molt content per l’actitud i el treball dels xavals tirant endavant quan teníem el resultat en contra, la setmana que ve més i esperem que millor.

AG 8-6 Ciutat Meridiana
Partido muy trabajado y bastante sufrido, jugábamos contra un rival directo estábamos solo tres puntos por encima, muy contento porque hemos roto una mala racha de dos derrotas consecutivas y sobretodo muy contento por la actitud y el trabajo de los chavales saliendo adelante cuando teníamos el resultado en contra, la semana que viene más y esperemos que mejor.