La Grama al 19è Trofeu de Futbol Sala Inclusiu de Torribera

Els finalistes del XIX Trofeu Torribera Futsal.

A la tarda d’ahir es va disputar el 19è Trofeu de Futbol Sala Torribera amb la participació d’equips de Barcelona, Sabadell, Cerdanyola, Sant Boi, Santa Coloma de Gramenet i Cornellà. Un torneig amb diferents equips formats pels Centres de Dia de Prosalut Mental de la província de Barcelona.

La final la van disputar dos equips de Santa Coloma, amb molts jugadors pertanyents a l’equip de Futbol Inclusiu de la Fundació Esportiva Grama.

A la cita va acudir el nostre president, Antonio Morales, novament donant suport en nom de l’entitat al futbol inclusiu, com bé és sabut la Grama va ser pionera en la seva ciutat amb la creació de dos equips.

A la foto: Antonio Morales (Presidente FE Grama), Jesús Cerezo (Emblema en el ámbito de la Salud Mental), Sergio Guzmán (Terapeuta ocupacional) y algunos jugadores.

Dani de la Grama i el nostre president.

En la tarde de ayer se disputó el 19º Trofeo de Fútbol Sala Torribera con la participación de equipos de Barcelona, Sabadell, Cerdanyola, Sant Boi, Santa Coloma de Gramenet y Cornellà. Un torneo con diferentes equipos formados por los Centros de Día de Prosalut Mental de la provincia de Barcelona.

La final la disputaron dos equipos de Santa Coloma, con muchos jugadores pertenecientes al equipo de Fútbol Inclusivo de la Fundació Esportiva Grama.

A la cita acudió nuestro presidente, Antonio Morales, nuevamente apoyando en nombre de la entidad el fútbol inclusivo, como bien es sabido la Grama fue pionera en su ciudad con la creación de dos equipos.