La Grama va rebre dos premis a la Gala de l’Esport Colomenc 2018

La Grama galardonada a La Gala de l’Esport.

La tercera edició de la Gala de l’Esport Colomenc va ser celebrada al Teatre Sagarra i un any més la Fundació Esportiva Grama estava entre els guardonats. El lliurament de premis va anar a càrrec de l’Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, el Tinent d’Esport, Diego Arroyo, i el Regidor d’Esports, Dani Salgado.

En la categoria de Campions de Catalunya la Fundació va rebre dos premis. El Primer Equip com a campió de lliga i ascens a Primera Catalana, i els nostres Veterans com a campions de lliga, tots dos van rebre el seu reconeixement després de les seves magnífiques temporades. A més, la nostra entitat va ser finalista a Millor Entitat Esportiva Colomenca, premi que acabaria portant-se la UCA.

Durant l’acte els presentadors de la gala, Manu Sánchez i Nacho Torrent, van parlar de la gran tasca social que fa la FE Grama i del prop que estan d’aconseguir tornar al futbol colomenc a categoria nacional. Amics de l’entitat com Curro Torres o Alberto De la Bella també van rebre premi.

Representants Primer Equip.

Representants Veterans.

La tercera edición de la Gala de l’Esport Colomenc fue celebrada en el Teatro Sagarra y un año más la Fundació Esportiva Grama estaba entre los galardonados. La entrega de premios corrió a cargo de la Alcaldesa de Santa ColomaNúria Parlon, el Teniente de DeporteDiego Arroyo, y el Concejal de DeportesDani Salgado.

En la categoría de Campeones de Catalunya la Fundació recibió dos premios. El Primer Equipo como campeón de liga y ascenso a Primera Catalana, y nuestros Veteranos como campeones de liga, ambos recibieron su reconocimiento tras sus magníficas temporadas. Además, nuestra entidad fue finalista a Mejor Entidad Deportiva Colomense, premio que acabaría llevándose la UCA.

Durante el acto los presentadores de la gala, Manu Sánchez y Nacho Torrent, hablaron de la gran labor social que hace la FE Grama y de lo cerca que están de conseguir devolver al fútbol colomense a categoría nacional. Amigos de la entidad como Curro Torres o Alberto De La Bella también recibieron premio.