Juvenil «C» 2 – Grassot 2

Els de la Grama van intentar sortir des del darrere pressionant contra els puntes i trobant bons girs generant unes quantes arribades. Al minut cinc de joc ja s’havia marcat el primer gol per part dels nostres el que va fer que els contraris es llancessin a l’esquena per donar-ho tot i intentar fer mal generant arribades a través de tirs de l’extrem dret.

Arribada la segona part els contraris posen el seu primer punt al marcador, va començar la igualtat pel que fa a ocasions de gol per part dels dos equips que ho donaven tot. Finalment en els últims minuts de joc la Grama amb pilotes a l’esquena, de dreta a esquerra i situacions d’1 contra 1, es va poder sentenciar el partit amb un empat.


Juvenil “C” 2 – Grassot 2

Los de la Grama intentaron salir desde atrás presionando contra los puntas y encontrando buenos giros generando alguna que otra llegada. En el minuto cinco de juego ya se había marcado el primer gol por parte de los nuestros lo que hizo que los contrarios se lanzasen a la espalda para darlo todo e intentar hacer daño generando llegadas a través de tiros del extremo derecho.

Llegada la segunda parte los contrarios ponen su primer punto en el marcador, empezó la igualdad en cuanto a ocasiones de gol por parte de los dos equipos que lo daban todo. Finalmente en los últimos minutos de juego la Grama con balones a la espalda, de derecha a izquierda y situaciones de 1 contra 1, se pudo sentenciar el partido con un empate.