Pujar del Juvenil A al Primer Equip és el que molts joves volen i és una cosa que ens encanta veure a la Grama. El futbol base de l’entitat treballa dur des dels seus inicis perquè tots els jugadors vagin creixent i pujant categories per així arribar, en un futur, al més alt possible.

El debut del jove Muhammed Nemil Valiyattil ens torna a mostrar l’important que és per a la Fundació Esportiva Grama seva base. A més, aquesta temporada Juanma Pons també ha portat convocat a diversos porters: Marcos Olmo fins a 6 ocasions (tres a la primera fase i altres tres a la segona), Roger Estrada i Pedro Zamora, tots dos en una ocasió.

 • Temporada 14/15: J. Ramón Carranza va comptar amb Mohamed El Hichou, lateral protagonista de l’ascens a Tercera Catalana, i amb Isaac Rosales.
 • Temporada 15/16: Aquesta vegada Ramón Carranza va ascendir a Oriol Boix, el migcampista va aconseguir l’ascens a Segona Catalana. El davanter Brayan Caicedo també va pujar però al poc temps va marxar a Holanda.
 • Temporada 16/17: L’entrenador Dani Andreu va ascendir primerament a Iván Campos, pivot que podia actuar de lateral i interior, i més tard a Michael Steeven (defensa).
 • Temporada 17/18: En l’ascens a Tercera Divisió el tècnic José Antonio García Escribano va tenir en l’equip a Gonzalo Larrosa i el migcampista Miguel López. A més, Ángel González i Alex Vega tots dos en edat de juvenil van tenir la confiança, tots dos van jugar i van entrar en moltes convocatòries.
 • Temporada 18/19: El primer any a Tercera Divisió el club va apostar pel juvenil Sergi Duarte, i novament amb Ángel González que va tornar a combinar el Juvenil i el 1r equip. També va tenir minuts Lucas Álvarez i va debutar amb tan sols 16 anys Jordi Lozano.
 • Temporada 19/20: La temporada passada a Primera Catalana van ascendir a l’amateur: Ángel González, Lucas Álvarez, Jonathan Linares i Bruno Villagrasa.
 • Finalment, per a aquest curs van ascendir: Àlex Montalbán, Aleix Díaz i el jove Aleix Hernando (per combinar el 1r equip i Juvenil A).

La Copa Catalunya també va portar oportunitats als joves. Michael Steeven, Marc Fernández, Iván Campos, Gorka Martínez, Antonio Masana, Joel Jarque i Martí Garriga van debutar amb el Primer Equip en aquesta competició. A més, Ferrán Bulta i Alex Montalbán van debutar a la final del Campionat de Catalunya Amateur 2018/19.

Per davant tindrem una temporada 2021/22 amb els grans a Tercera Divisió RFEF i el Juvenil A a Lliga Nacional.

Nemil debut a Tercera Divisió contra el San Cristóbal.

Subir del Juvenil A al Primer Equipo es lo que muchos jóvenes desean y es algo que nos encanta ver en la Grama. El fútbol base de la entidad trabaja duro desde sus inicios para que todos los jugadores vayan creciendo y subiendo categorías para así llegar, en un futuro, a lo más alto posible. 

El debut del joven Muhammed Nemil Valiyattil nos vuelve a mostrar lo importante que es para la Fundació Esportiva Grama su base. Además, esta temporada Juanma Pons también ha llevado convocado a varios porteros: Marcos Olmo hasta en 6 ocasiones (tres en la primera fase y otras tres en la segunda), Roger Estrada y Pedro Zamora, ambos en una ocasión.

 • Temporada 14/15J. Ramón Carranza contó con Mohamed El Hichou, lateral protagonista del ascenso a Tercera Catalana, y con Isaac Rosales.
 • Temporada 15/16: Esta vez Ramón Carranza ascendió a Oriol Boix, el centrocampista consiguió el ascenso a Segunda Catalana. El delantero Brayan Caicedo también subió pero al poco tiempo se marchó a Holanda.
 • Temporada 16/17: El entrenador Dani Andreu ascendió primeramente a Iván Campos, pívote que podía actuar de lateral e interior, y más tarde a Michael Steeven (defensa).
 • Temporada 17/18: En el ascenso a Tercera División el técnico José Antonio García Escribano tuvo en el equipo a Gonzalo Larrosa y el mediocentro Miguel López. Además, Ángel González y Alex Vega ambos en edad de juvenil tuvieron la confianza, ambos jugaron y entraron en muchas convocatorias.
 • Temporada 18/19: El primer año en Tercera División el club apostó por el juvenil Sergi Duarte, y nuevamente con Ángel González que volvió a combinar el Juvenil y el 1r equipo. También tuvo minutos Lucas Álvarez y debutó con tan sólo 16 años Jordi Lozano.
 • Temporada 19/20: La pasada temporada en Primera Catalana ascendieron al amateur: Ángel González, Lucas Álvarez, Jonathan Linares y Bruno Villagrasa.
 • Finalmente, para este curso ascendieron: Álex Montalbán, Aleix Díaz y el joven Aleix Hernando (para combinar el 1r equipo y Juvenil A).

La Copa Catalunya también trajó oportunidades a los jóvenes. Michael SteevenMarc FernándezIván CamposGorka MartínezAntonio MasanaJoel Jarque y Martí Garriga debutaron con el Primer Equipo en esta competición. Además, Ferrán Bulta y Alex Montalbán debutaron en la final del Campeonato de Catalunya Amateur 2018/19.

Por delante tendremos una temporada 2021/22 con los grandes en Tercera División RFEF y el Juvenil A en Liga Nacional.

Por admin