Gran victòria de la Fundació Esportiva Grama per 3-1 davant un dels candidats a l’ascens, la UE Olot. Des del xiulet inicial vam veure un conjunt local molt ficat en el partit i recuperant ràpid la pilota. Així en una recuperació de pilota dins de l’àrea Recort era enderrocat i el penal el transformaria Fran Hernández. Minut 5, 1-0.

No hi va haver reacció al gol per part de l’Olot que es va trobar al davant una Grama pressionant alt, guanyant cada pilota i combinant amb fluïdesa. Els colomencs van seguir desplegant un joc molt vistós i buscant la porteria rival en cada jugada. En el 12 després d’una bona jugada de Peris per banda dreta Molins rematava alt de cap. L’única oportunitat de l’Olot en el primer temps va ser un tímid remat de cap després d’un córner que no va trobar porteria.

Després d’això arribarien noves ocasions manifestes de gol per als blaus. El porter enviava a córner un bon xut de Peris des de fora de l’àrea (19′) i en el minut 25 va arribar una doble oportunitat de fer el segon. Primer Montalbán de vaselina estavellava la pilota al travesser i en el rebuig Molins enviava la pilota contra el pal. També ho provaria Fran però es va trobar amb el porter.

En l’últim tram de primera meitat va intentar estirar línies l’Olot però sense èxit davant d’una Grama ben plantada i dominant el centre de camp. A la mitja part 0-0 i a la represa mateixes sensacions. Al 50 Montalbán va tenir el gol després d’una passada i recuperació de Recort.

Ho van intentar els visitants amb un xut desviat i un centre en el qual Akrong va tallar bé. La Grama controlava el partit i no patia, i el va matar en dos grans jugades. Al 56′ contraatac letal iniciat per Fran, Peris va seguir la jugada, va lliurar la pilota a Molins que va avançar amb la pilota i va enviar una bona passada a Recort, aquest assistia a Fran que amb molta classe anotava el 2-0.

Poc després, en el 61, en una altra jugada de velocitat Peris feia una magistral passada filtrada en llarg i Montalbán es plantaria sol davant el porter i en l’1 contra 1 no fallaria. La Grama va voler més i va poder arribar el quart, la més clara de Roger Peris al 70 però el seu xut creuat s’estavellaria al pal.

D’aquí al final control i joc dels colomencs que van gaudir davant un rival que va intentar penjar pilotes, a totes arribava Guiseris. Al 84 i en l’únic xut a porta de l’Olot va arribar el definitiu 3-1. Tres punts molt merescuts en el partit més complet, el millor, del que portem de temporada. Diumenge que ve visita a Castelldefels.

Gran victoria de la Fundació Esportiva Grama por 3-1 ante uno de los candidatos al ascenso, la UE Olot. Desde el pitido inicial vimos un conjunto local muy metido en el partido y recuperando rápido el balón. Así en una recuperación de balón dentro del área Recort era derribado y el penalti lo transformaría Fran Hernández. Minuto 5, 1-0.

No hubo reacción al gol por parte del Olot que se encontró delante una Grama presionando alto, ganando cada balón y combinando con fluidez. Los colomenses siguieron desplegando un juego muy vistoso y buscando la portería rival en cada jugada. En el 12 tras una buena jugada de Peris por banda derecha Molins remataba alto de cabeza. La única oportunidad del Olot en el primer tiempo fue un tímido remate de cabeza tras un córner que no encontró portería.

Tras eso llegarían nuevas ocasiones manifiestas de gol para los azules. El portero enviaba a córner un buen chut de Peris desde fuera del área (19′) y en el minuto 25 llegó una doble oportunidad de hacer el segundo. Primero Montalbán de vaselina estrellaba el balón en el larguero y en el rechace Molins enviaba la pelota contra el palo. También lo probaría Fran pero se encontró con el portero.

En el último tramo de primera mitad intentó estirar líneas el Olot pero sin éxito ante una Grama bien plantada y dominando el centro del campo. Al descanso 0-0 y en la reanudación mismas sensaciones. En el 50 Montalbán tuvo el gol tras pase y recuperación de Recort.

Lo intentaron los visitantes con un chute desviado y un centro en el que Akrong cortó bien. La Grama controlaba el partido y no sufría, y lo mató en dos jugadones. En el 56′ contraataque letal iniciado por Fran, Peris siguió la jugada, entregó el balón a Molins que avanzó con el balón y envió un buen pase a Recort, este asistía a Fran que con mucha clase anotaba el 2-0.

Poco después, en el 61, en otra jugada de velocidad Peris hacía un magistral pase filtrado en largo y Montalbán se plantaría solo ante el portero y en el 1 contra 1 no fallaría. La Grama quiso más y pudo llegar el cuarto, la más clara de Roger Peris en el 70 pero su disparo cruzado se estrellaría en el poste.

De aquí al final control y juego de los colomenses que disfrutaron ante un rival que intentó colgar balones, a todos llegaba Guiseris. En el 84 y en el único chut a puerta del Olot llegó el definitivo 3-1. Tres puntos muy merecidos en el partido más completo, el mejor, de lo que llevamos de temporada. Próximo domingo visita a Castelldefels.

Por admin