Amb 100 anys d’història ens visita un dels històrics del futbol català. Serà la primera vegada que la FE Grama i la UE Olot s’enfrontin en competició oficial, ja que en les temporada 2018/19 i la passada 20/21 amb la Grama a Tercera Divisió el nostre rival era a Segona B.

Després del seu descens a Tercera RFEF l’objectiu marcat és tornar com ja van fer en la campanya 2016/17 i per a això han realitzat fins a 14 fitxatges, 4 jugadors continuen en la seva plantilla del curs anterior, una revolució.

De moment l’Olot és tercer amb 14 punts en 7 partits, a dos del líder. Com a visitant ha obtingut: 1 victòria (0-3 vs Manresa), 1 empat (0-0 vs Vilafranca i 1 derrota (1-0 vs Pobla).

Filosofia única. Des de fa uns anys la UE Olot va apostar per una filosofia d’arrelament pel territori amb jugadors de la Garrotxa, gironins i catalans.

La Fundació Esportiva Grama buscarà seguir invicta a casa on ha sumat 9 punts i buscaran sumar la quarta victòria com a local davant un dels candidats a l’ascens a Segona RFEF.

Con 100 años de historia nos visita uno de los históricos del fútbol catalán. Será la primera vez que la FE Grama y la UE Olot se enfrenten en competición oficial, ya que en las temporada 2018/19 y la pasada 20/21 con la Grama en Tercera División nuestro rival estaba en Segunda B.

Tras su descenso a Tercera RFEF el objetivo marcado es volver como ya hicieran en la campaña 2016/17 y para ello han realizado hasta 14 fichajes, 4 jugadores continúan en su plantilla del curso anterior, una revolución.

Por el momento el Olot es tercero con 14 puntos en 7 partidos, a dos del líder. Como visitante ha obtenido: 1 victoria (0-3 vs Manresa), 1 empate (0-0 vs Vilafranca y 1 derrota (1-0 vs Pobla).

Filosofía única. Desde hace unos años la UE Olot apostó por una filosofía de arraigo por el territorio con jugadores de la Garrotxa, gerundenses y catalanes.

La Fundació Esportiva Grama buscará seguir invicta en casa donde ha sumado 9 puntos y buscarán sumar la cuarta victoria como local ante uno de los candidatos al ascenso a Segunda RFEF.

Por admin