Després d’aconseguir l’objectiu, segellant la permanència a Lliga Nacional Juvenil, i d’acabar el curs la Fundació Esportiva Grama es posa a treballar en la propera temporada.

La primera peça del projecte 2021-2022 és la de Manuel Peláez a qui el president, Antonio Morales, en nom de l’àrea esportiva i de la resta de membres de la Junta, ha transmès la seva oferta de continuïtat a la banqueta del Juvenil A.

Per tant, i després de la acceptació del tècnic, ens complau comunicar oficialment que Manu Peláez seguirà una temporada més a el front del Juvenil A.

El nostre president, Antonio Morales, amb el recent renovat Manu Peláez.

Después de conseguir el objetivo, sellando la permanencia en Liga Nacional Juvenil, y de acabar el curso la Fundació Esportiva Grama se pone a trabajar en la próxima temporada.

La primera pieza del proyecto 2021-2022 es la de Manuel Peláez a quien el presidente, Antonio Morales, en nombre del área deportiva y del resto de miembros de la Junta, ha transmitido su oferta de continuidad en el banquillo del Juvenil A.

Por lo tanto, y tras la aceptación del técnico, nos complace comunicar oficialmente que Manu Peláez seguirá una temporada más al frente del Juvenil A.

Por admin