Un any més, la Fundació Esportiva Grama, a les dates Nadalenques va tornar a mostrar la seva cara més solidària. De la mà de “Cane Corso X Man” i Xocolates Buló es van finançar i van realitzar diversos lots, que ahir 22 de desembre a les instal·lacions del Nou Municipal de la Grama, es van lliurar a famílies amb dificultats econòmiques.

Aquests “lots solidaris” van ser lliurats per Encarni Santiago (Directiva Grama), Lee Redondo (Karate Grama) i David Osorio (representant Cane Corso X Man).

El projecte de Karate de la Grama, té com a finalitat la integració i cohesió social, utilitzant el Karate com a eina i té com a un dels seus principals punts de partida la solidaritat. També es treballa amb els joves del projecte, la inserció laboral, inculcar hàbits saludables, etc…

Des del criador Cane Corso XMan de Juanma Morato (amb qui ja s’ha començat a fer uns tallers amb els nostres nois i els seus gossos, per dotar-los de coneixements i altres) també s’ha realitzat una dotació econòmica per a material esportiu per donar suport logístic als nois més vulnerables.

S’acosten grans notícies.

Un año más, la Fundació Esportiva Grama, en las fechas Navideñas volvió a mostrar su cara más solidaria. De la mano de “Cane Corso X Man” y Chocolates Buló se financiaron y realizaron diversos lotes, que ayer 22 de diciembre en las instalaciones del Nou Municipal de la Grama, se entregaron a familias con dificultades económicas.

Estos “lotes solidarios” fueron entregados por Encarni Santiago (Directiva Grama), Lee Redondo (Karate Grama) y David Osorio (representante Cane Corso X Man).

El proyecto de Karate de la Grama, tiene como finalidad la integración y cohesión social, utilizando el Karate como herramienta y tiene como uno de sus principales puntos de partida la solidaridad. También se trabaja con los jóvenes del proyecto, la inserción laboral, inculcar hábitos saludables, etc…

Desde el criadero Cane Corso XMan de Juanma Morato (con quien ya se ha comenzado a realizar unos talleres con nuestros chicos y sus perros, para dotarlos de conocimientos y demás) también se ha realizado una dotación económica para material deportivo para dar apoyo logístico a los chico/as más vulnerables.

Se avecinan por delante grandes noticias.

Por admin