Avui, 31 de desembre de 2021 tanquem l’any i aprofitem aquestes dates per fer un resum de tot allò que ha anat succeint durant aquests mesos de competició i d’activitat social a la nostra Entitat. A continuació us presentem l’Anuari 2021 de la Fundació Esportiva Grama:

 • En el pla esportiu, tant el 1r Equip com el Juvenil A van aconseguir la permanència per continuar lluitant i jugant a Tercera RFEF i a la Lliga Nacional. A més, el Cadet B va aconseguir el campionat de lliga i ascens a Preferent, igual que també ho va fer el Benjamí A. I el Benjamí E aconseguia l’ascens a Segona com a millor segon.
 • I en aquest pla esportiu, un dels grans moments de l’any i molt especials va ser la tornada de les competicions. El 20 i 21 de març tornava el futbol base a gaudir i jugar després d’un any aturat pel coronavirus. I després, tornaria una part fonamental d’aquest esport, l’afició a les grades.
 • A finals de març es va dur a terme el Campus de Tecnificació. Aquest mateix mes els entrenadors i coordinadors de la Grama van realitzar el Curs de Comunicació i Gestió de Conflictes.
 • A l’abril l’Ajuntament de Santa Coloma, representat per Petry Jiménez (Tenella d’Alcaldessa, àrea de Ciutadania, Cultura i Esports) i Daniel Salgado (Regidor d’Esports) van poder veure i conèixer de primera mà la situació de la Grama i totes les mesures de seguretat i higiene per lluitar contra el Covid-19.
 • A finals de maig la Fundació Esportiva Grama es va manifestar per la manca del servei de maternitat a l’hospital de l’Esperit Sant. Col·locant una pancarta enorme a la tribuna de l’estadi, que es podia llegir des del pont del Potosí, on posava en català: «No al tancament de la maternitat de l’Hospital Esperit Sant».
 • El 19 de juny la Grama va organitzar un Torneig de Futbol Inclusiu, dia històric per a l’entitat així com pel futbol inclusiu català. Van participar-hi: CE Sabadell, PB Special Barça, Terrassa FC Femení de Futsal i la FE Grama, com a equip amfitrió.
 • Del 28 de juny al 30 de juliol es va estrenar el Campus d’Estiu amb futbol, ​​anglès i karate. I el 27 de juliol la Fundació Esportiva Grama va rebre de mans de Ricard Vicente, director del programa Marcador Catalunya, el guardó d’Equip Més Esportiu de la temporada 2020/21.
 • A l’agost tornàvem a veure a la gespa del Nou Municipal la secció femenina. El retorn amb Ferrán Vila com a coordinador i tres equips (dos juvenils i un cadet).
 • L’11 de Setembre la FE Grama va estar present a la tradicional ofrena floral a la Plaça de la Vila per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.
 • A l’octubre el karateca Lee Redondo es va incorporar a la Grama per poc a poc integrar a la Grama el seu projecte solidari i social de karate kyokushin. Així va néixer la secció karateca gramanetista. Classes i xerrades al primer equip, Karate Inclusiu per als nois del futbol inclusiu de la Grama i recentment projecte al costat de ‘Cane Corso XMan’ perquè els nois del karate socialitzin amb els animals i tinguin nocions d’ensinistrament.
 • La tarda del dilluns 22 de novembre la Fundació Esportiva Grama va rebre la visita d’Anna Caula i Paretas, Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.
 • La Grama va col·laborar a la cursa infantil adaptada La Nadalenca de Santa Coloma (12 de desembre). Hi van participar nens i nenes de fins a 16 anys amb diferents discapacitats.
 • El 22 de desembre la Grama va fer un lliurament de lots de menjar a famílies amb dificultats econòmiques. Mostrant la seva cara més solidària i aquesta vegada amb Cane Corso XMan i Xocolates Buló.
 • L’any s’ha tancat amb la visita del Pare Noel als més petits i amb el Campus de Nadal.

Fins aquí tot el que ha passat el 2021, moments que no serien igual si no els compartim amb vosaltres. La força d’aquesta Entitat en són els valors i la idea de formació i integració cap als més joves.

Gràcies per aquest any meravellós i molta felicitat per al 2022.

Hoy, 31 de diciembre de 2021 cerramos el año y aprovechamos estas fechas para hacer un resumen de todo lo que ha ido sucediendo durante estos meses de competición y de actividad social en nuestra Entidad. A continuación os presentamos el Anuario 2021 de la Fundació Esportiva Grama:

 • En el plano deportivo, tanto el 1r Equipo como el Juvenil A consiguieron la permanencia para continuar luchando y jugando en Tercera RFEF y en Liga Nacional. Además, el Cadete B logró el campeonato de liga y ascenso a Preferente, igual que también lo hizo el Benjamín A. Y el Benjamín E conseguía el ascenso a Segunda como mejor segundo.
 • Y en ese plano deportivo, uno de los grandes momentos del año y muy especiales fue la vuelta de las competiciones. El 20 y 21 de marzo volvía el fútbol base a disfrutar y jugar tras un año parado por el coronavirus. Y más tarde volvería una parte fundamental de este deporte, la afición a las gradas.
 • A finales de marzo se llevo a cabo el Campus de Tecnificación. Ese mismo mes los entrenadores y coordinadores de la Grama realizaron el Curso de Comunicación y Gestión de Conflictos.
 • En abril el Ayuntamiento de Santa Coloma, representado por Petry Jiménez (Tenienta de Alcaldesa, área de Ciudadanía, Cultura y Deportes) y Daniel Salgado (Concejal de Deportes) pudieron ver y conocer de primera mano la situación de la Grama y todas las medidas de seguridad e higiene para luchar contra el Covid-19.
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es WhatsApp-Image-2021-05-23-at-10.12.04.jpeg
 • A finales de mayo la Fundació Esportiva Grama se manifestó por la falta del servicio de maternidad en el hospital del Espíritu Santo. Colocando una pancarta enorme en la tribuna del estadio, que se podía leer desde el puente del Potosí, en la que ponía en catalán: «No al cierre de la maternidad del Hospital Espíritu Santo».
 • El 19 de junio la Grama realizó un Torneo de Fútbol Inclusivo, día histórico para la entidad así como para el fútbol inclusivo catalán. Participaron: CE Sabadell, PB Special Barça, Terrassa FC Femenino de Futsal y la FE Grama, como equipo anfitrión.
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG_7220-1024x683.jpg
 • Del 28 junio al 30 julio se estrenó el Campus de Verano con fútbol, inglés y karate.
 • El 27 de julio la Fundació Esportiva Grama recibió de manos de Ricard Vicente, director del programa ‘Marcador Catalunya’, el galardón de Equipo Más Deportivo de la temporada 2020/21.
 • En agosto volvíamos a ver en el césped del Nou Municipal la sección femenina. El regreso con Ferrán Vila como coordinador y tres equipos (dos juveniles y un cadete).
 • El 11 de Septiembre la FE Grama estuvo presente en la tradicional ofrenda floral en la Plaça de la Vila para conmemorar la Diada Nacional de Catalunya.
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG_2948-1024x683.jpg
 • En octubre el karateca Lee Redondo se incorporó a la Grama para poco a poco integrar a la Grama su proyecto solidario y social de karate kyokushin. Así nació la sección karateca gramanetista. Clases y charlas al primer equipo, Karate Inclusivo para los chicos del fútbol inclusivo de la Grama y recientemente proyecto junto a ‘Cane Corso XMan’ para que los chicos del karate socialicen con los animales y tengan nociones de adiestramiento.
 • En la tarde del lunes 22 de noviembre la Fundació Esportiva Grama recibió la visita de Anna Caula i Paretas, Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física. 
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es visita-anna-caula-1024x683.jpeg
 • La Grama colaboró en la cursa infantil adaptada La Nadalenca de Santa Coloma. En la que participaron niños y niñas de hasta 16 años con diferentes discapacidades.
 • El 22 de diciembre la Grama realizó una entrega de lotes de comida a familias con dificultades económicas. Mostrando su cara más solidaria y esta vez junto a Cane Corso XMan y Chocolates Buló.
 • El año se ha cerrado con la visita de Papa Noél a los más pequeños y con el Campus de Navidad.

Hasta aquí todo lo que ha sucedido en 2021, momentos que no serían igual si no los compartimos con vosotros. La fuerza de esta Entidad son sus valores y la idea de formación e integración hacia los más jóvenes.

Gracias por este año maravilloso y mucha felicidad para 2022.

Por admin