L’Infantil C de la Fundació Esportiva Grama segueix sent l’equip més regular del grup capdavanter amb el parcial de 8 victòries consecutives.

Els dirigits per Rafa Muriel i Sergio Sierra van aconseguir el triomf davant el ara cuer, el Vila Olímpica, per 7-0.

És la millor ratxa de tots els equips components d’aquest grup 22 de Segona Divisió i s’augura de seguir així molta emoció en les següents jornades.

La pròxima jornada 15 l’equip de la Fundació Grama visitarà el Municipal Nou Taxonera de l’Escola de Futbol Premier Barcelona el dissabte 1 de febrer a les 9:30 hores.

Per això demanem als aficionats al futbol de Santa Coloma i de la Fundació Grama a que s’acostin a donar suport i gaudir d’un bon espectacle tant a on juguin els nostres i especialment al Nou Municipal.

Alé Grama!!!

El Infantil C de la Fundación Deportiva Grama sigue siendo el equipo más regular del grupo de cabeza con el parcial de 8 victorias consecutivas.

Los dirigidos por Rafa Muriel y Sergio Sierra consiguieron el triunfo ante el ahora colista, el Villa Olímpica, por 7-0.

Es la mejor racha de todos los equipos componentes de este grupo 22 de Segunda División y se augura que seguir así mucha emoción en las siguientes jornadas.

La próxima jornada 15 el equipo de la Fundación Grama visitará el Municipal Nuevo Taxonera de la Escuela de Fútbol Premier Barcelona el sábado 1 de febrero a las 9:30 horas.

Por eso pedimos a los aficionados al fútbol de Santa Coloma y de la Fundación Grama a que se acerquen a apoyar y disfrutar de un buen espectáculo tanto a donde jueguen nuestros y especialmente en el Nou Municipal.

Por admin