El Juvenil A Preferent de la Fundació Grama ha aconseguit un valuòs empat a casa del Sant Andreu per 2-2. Aquest punt ens otorga la vuitena plaça amb 23 punts.

Valuòs perquè van tenir que remuntar un 2-0 inicial en contra però la bona reacció dels jugadors dirigits per Toni Rovira va fer que Moha primer al minut 51 i de Dayron quan restaven nomès cinc minuts pel final donaren el repartiment de punts finals que als de Santa Coloma els serveix i molt a més pel bon joc demostrat i per trencar la derrota davant el Masnou de la setmana passada.

A la jornada 17, l’equip de la Fundació Grama rebrà al Centro Europeo Tecnofutbol, tercer per la cua amb 14 punts, dissabte 1 de febrer des de les 19 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Bon partit que volem s’acostin els aficionats al futbol de la ciutat per animar als joves jugadors de la Fundació Grama.

Alé Grama!!!

El Juvenil A Preferente de la Fundación Grama ha conseguido un valioso empate en casa del Sant Andreu por 2-2. Este punto nos otorga la octava plaza con 23 puntos.

Valioso porque tuvieron que remontar un 2-0 inicial en contra pero la buena reacción de los jugadores dirigidos por Toni Rovira hizo que Moha primero en el minuto 51 y de Dayron cuando quedaban sólo cinco minutos para el final dieron el reparto de puntos finales que los de Santa Coloma les sirve y mucho más por el buen juego demostrado y para romper la derrota ante el Masnou de la semana pasada.

En la jornada 17, el equipo de la Fundación Grama recibirá al Centro Europeo Tecnofutbol, tercero por la cola con 14 puntos, el sábado 1 de febrero desde las 19 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Buen partido que queremos acerquen los aficionados al fútbol de la ciudad para animar a los jóvenes jugadores de la Fundación Grama.

Por admin