Partit de tu a tu entre el Juvenil B de la FE Grama i el CE APA Poble Sec. L’1-2 juntament amb l’empat del Júpiter deixa la classificació més ajustada, amb la Grama tercera empatada amb els segons i a un punt del líder.

Primera meitat sota un sol de justícia, la Grama va crear perill però els va fallar l’última passada, i es va veure poc del rival, alguna arribada en intents de contraatac. 45 minuts intensos, tot i el molt que hi havia en joc els dos equips no es van amagar.

Dues bones aturades d’Íker i una del porter rival a xut d’Abel va ser el més destacat. Després del pas per vestidors arribarien els gols. Als tres minuts de la segona meitat un bon llançament de córner era rematat de cap per Iván Sánchez que posava l’1-0.

Després del gol va arribar una fase en què la Grama es va posar una mica nerviosa i Poble Sec es va animar. Tot i així els colomencs van tenir el segon, una jugada per banda esquerra de Rubén Cifuentes gairebé acaba en gol de Guillem. Malauradament al minut 55 arribava l’empat.

Als blaus els costava sortir amb la pilota però van aguantar les escomeses del Poble Sec i van aconseguir sortir d’aquesta fase per apoderar-se del partit. Abans, al 66, va tornar a aturar un xut Íker. La Grama propietària del partit va crear molt perill. Iván amb un cop de cap tímid dalt i un bon xut creuat d’Aguilar que va enviar a córner el porter.

De nou Aguilar es toparia amb el porter i en el rebuig Cifuentes enviava la pilota per sobre del travesser. Els colomencs mereixien el gol però no arribava i en el minut 86 fruit de diversos rebutjos dins de l’àrea, inclòs un pal, Poble Sec va posar l’1-2.

Quedava poc per al final i la Grama davant un rival de jugadors d’últim any va seguir lluitant i competint a gran nivell a la recerca de l’empat. Jan la va tenir en un 1 contra 1 en el qual el porter va arribar amb avantatge. I en el temps extra el partit es va tancar amb polèmica després d’una mà no assenyalada favorable als blaus que hagués estat penal. Queden tres finals per davant.

Foto: Carlos Pérez

Partido de tú a tú entre el Juvenil B de la FE Grama y el CE APA Poble Sec. El 1-2 junto al empate del Júpiter deja la clasificación más apretada, con la Grama tercera empatada con los segundos y a un punto del líder.

Primera mitad bajo un sol abrasador, la Grama creó peligro pero les falló el último pase y se vio poco del rival, alguna llegada en intentos de contragolpe. 45 minutos intensos, a pesar de lo mucho que había en juego ambos equipos no se escondieron.

Dos buenas paradas de Íker y una del portero rival a chute de Abel fue lo más destacado. Tras el paso por vestuarios llegarían los goles. A los tres minutos de la segunda mitad un buen lanzamiento de córner era rematado de cabeza por Iván Sánchez que ponía el 1-0.

Tras el gol llegó una fase en la que la Grama se puso algo nerviosa y Poble Sec se vino arriba. Aún así los colomenses tuvieron el segundo, una jugada por banda izquierda de Rubén Cifuentes casi acaba en gol de Guillem. Desgraciadamente en el minuto 55 llegaba el empate.

A los azules les costaba salir con el balón pero aguantaron las acometidas del Poble Sec y consiguieron salir de esa fase para adueñarse del partido. Antes, en el 66, volvió a parar un chute Íker. La Grama dueña del partido creó mucho peligro. Iván con un cabezazo tímido arriba y un buen disparo cruzado de Aguilar que envió a córner el portero.

De nuevo Aguilar se toparía con el portero y en el rechace Cifuentes enviaba la pelota por encima del larguero. Los colomenses merecían el gol pero no llegaba y en el minuto 86 fruto de varios rechaces dentro del área, incluído un palo, Poble Sec puso el 1-2.

Quedaba poco para el final y la Grama ante un rival de jugadores de último año siguió luchando y compitiendo a gran nivel en busca del empate. Jan la tuvo en un 1 contra 1 en el que el portero llegó con ventaja. Y en el tiempo extra el partido se cerró con polémica tras una mano no señalada favorable a los azules que hubiera sido penalti. Quedan tres finales por delante.

Por admin