El President recull el guardó acompanyat pels jugadors i jugadores de la Grama.

Un any més, el Teatre Sagarra acollia la Gala de l’Esport colomenc i la Grama optava a dos guardons.

Amb les butaques plenes d’esportistes colomencs que han conquerit campionats internacionals, nacionals i  de Catalunya, i amb els parlaments inicials de l’Alcaldessa, Núria Parlon, del Tinent d’Alcaldessa, Diego Arroyo, i del Regidor d’esports, Dani Salgado, donava començament la Gala de l’Esport Colomenc.

La comitiva de la Grama, encapçalada pel President, Antonio Morales, va ser de les més nodrides de la  Gala amb la presència també de: Manolo García, Vicepresident responsable de l’àrea esportiva; Roberto Morales com a capità del primer equip, tots els coordinadors del fútbol base i nombrosos jugadors i jugadores dels nostres equips.

Després de la primera tanda d’entrega de guardons amb els premiats internacionals lluint els seus trofeus, arribava un petit descans on, com a ajudants de l’espectacle de màgia, van pujar a l’escenari el President i Dani Anguita deixant bocabadats a petits i grans.

A la represa de la gala va arribar el moment més emocionat per la nostra Entitat. Per tercer any consecutiu optàvem al guardó de Millor Entitat Esportiva colomenca en una terna amb dos grans clubs de la ciutat com el C.F. Singuerlín i el Club Pelotari Santa Coloma. L’Alcaldessa va ser l’encarregada d’obrir el sobre i proclamar a la Fundació Esportiva Grama com a guardonada. Els jugadors i les jugadores de la Grama van pujar a recollir el premi acompanyant al President en un moment històric per la nostra Entitat.

En el seu discurs, Antonio Morales, va agrair enormement a l’Alcaldessa, als regidors, al jurat  i al servei d’esports el reconeixement a la nostra Fundació però, sobre tot, va destacar la tasca social que desenvolupen totes les entitats esportives de Santa Coloma. Les paraules del President van ser un clar reconeixent a l’esforç de tots els clubs de la ciutat per tal d’aconseguir inculcar valors i esport a petits i joves.

Roberto Morales recull el guardó pel campionat de 1ªCatalana acompanyat per Manolo García i Dani Borrallo.

La Gala va continuar amb l’entrega del guardó al millor esportista masculí i femení, Dani Redondo (Dojo Satori) i Montse Carazo (U.C.A). Després, els guardons pels campions nacionals i per últim els campions de Catalunya. Aquí va ser present de nou la Fundació Esportiva Grama amb el guardó al primer equip pel campionat de Primera Catalana i el conseqüent ascens a Tercera Divisió. Va recollir el trofeu Roberto Morales acompanyat pel Vicepresident, Manolo García i pel responsable de comunicació Daniel Borrallo.

Bon colofó final per la nostra Entitat que, de manera institucional, vol donar les gràcies als que heu fet possible aquest guardó: A tots els jugadors i jugadores que durant la setmana i en els partits lluïu el nostre escut pels camps de Catalunya; Als pares, mares, avis i familiars que feu possible que els nostres nois i noies aprenguin i convisquin gaudint d’aquest esport que tant ens agrada; A la Junta Directiva, especialment al nostre President, que treballa de manera totalment desinteressada per fer de la nostra Entitat un exemple; A tots els coordinadors i entrenadors que sou el contacte directe amb les nostres famílies; A tots els treballadors de l’Entitat que fan sempre més hores de les que pertoquen per tenir sempre a punt tot allò que faci falta. PER TOTS VOSALTRES ÉS AQUEST GUARDÓ DE MILLOR ENTITAT ESPORTIVA COLOMENCA. Gràcies.

[divider]

Antonio Morales en su discurso de agradecimiento

Un año más, el Teatro Sagarra acogía la Gala del Deporte colomense y la Grama optaba a dos galardones.

Con las butacas llenas de deportistas colomenses que han conquistado campeonatos internacionales, nacionales y de Catalunya, y con los parlamentos iniciales de la Alcaldesa, Núria Parlon, del Teniente de Alcaldesa, Diego Arroyo, y del Concejal de deportes, Dani Salgado , daba comienzo la Gala del Deporte Colomense.

La comitiva de la Grama, encabezada por el Presidente, Antonio Morales, fue de las más nutridas de la Gala con la presencia también de: Manolo García, Vicepresidente responsable del área deportiva; Roberto Morales como capitán del primer equipo, todos los coordinadores del fútbol base y numerosos jugadores y jugadoras de nuestros equipos.

Tras la primera tanda de entrega de galardones con los premiados internacionales luciendo sus trofeos, llegaba un pequeño descanso donde, como ayudantes del espectáculo de magia, subieron al escenario el Presidente y Dani Anguita dejando boquiabiertos a pequeños y grandes.

En la reanudación de la gala llegó el momento más emocionante para nuestra Entidad. Por tercer año consecutivo optábamos al galardón de Mejor Entidad Deportiva colomense en una terna con dos grandes clubes de la ciudad como el C.F. Singuerlín y el Club Pelotari Santa Coloma. La Alcaldesa fue la encargada de abrir el sobre y proclamar a la Fundació Esportiva Grama como galardonada. Los jugadores y las jugadoras de la Grama subieron a recoger el premio acompañando al Presidente en un momento histórico para nuestra Entidad.

En su discurso, Antonio Morales, agradeció enormemente a la Alcaldesa, a los concejales, al jurado y al servicio de deportes el reconocimiento a nuestra Fundació pero, sobre todo, destacó la labor social que desarrollan todas las entidades deportivas de Santa Coloma. Las palabras del Presidente fueron un claro reconociendo al esfuerzo de todos los clubes de la ciudad para conseguir inculcar valores y deporte a pequeños y jóvenes.

La Gala continuó con la entrega del galardón al mejor deportista masculino y femenino, Dani Redondo (Dojo Satori) y Montse Carazo (U.C.A). Después, los galardones por los campeones nacionales y por último los campeones de Cataluña. Aquí estuvo presente de nuevo la Fundació Esportiva Grama con el galardón al primer equipo por el campeonato de Primera Catalana y el consecuente ascenso a Tercera División. Recogió el trofeo Roberto Morales acompañado por el Vicepresidente, Manolo García y por el responsable de comunicación Daniel Borrallo.

Buen colofón final para nuestra Entidad que, de manera institucional, quiere dar las gracias a los que habéis hecho posible este galardón: A todos los jugadores y jugadoras que durante la semana y en los partidos lucís nuestro escudo por los campos de Catalunya; A los padres, madres, abuelos y familiares que hacéis posible que nuestros chicos y chicas aprendan y convivan disfrutando de este deporte que tanto nos gusta; A la Junta Directiva, especialmente a nuestro Presidente, que trabaja de manera totalmente desinteresada para hacer de nuestra Entidad un ejemplo; A todos los coordinadores y entrenadores que sois el contacto directo con nuestras familias; A todos los trabajadores de la Entidad que hacen siempre más horas de las que proceden para tener siempre a punto todo lo que haga falta. PARA TODOS VOSOTROS ES ESTE GALARDÓN DE MEJOR ENTIDAD DEPORTIVA COLOMENSE. Gracias.

Por admin