Sants 0 – Juvenil “B” 0 

Partit de tu a tu amb un part per cada equip. Les dimensions del camp i l’alt ritme de partit van impedir a la Grama sentir-se còmode en tot moment. Un partit ple d’emocions, de bon futbol i amb jugadors que tenien moltíssima gana de disputar aquest enfrontament.

Quan es veu un resultat de 0 a 0, on no n’hi han gols per part de cap equip, el més fàcil és dir que no hi hagut intensitat, ni bomn futbol. Però aquesta ocasió no va ser així. Els nostres juvenils ho van donar tot al camp, i això a la llarga es recompensa. Bon esforç nois, continueu així!


Sants 0 – Juvenil “B” 0 

Partido del tuyo al tuyo con un parto por cada equipo. Las dimensiones del campo y el alto ritmo de partido impidieron a la Grama sentirse cómoda en todo momento. Un partido lleno de emociones, de buen fútbol y con jugadores que tenían muchísima hambre de disputar este enfrentamiento.

Cuando se ve un resultado de 0 a 0, donde no hay goles por parte de ningún equipo, lo más fácil es decir que no ha habido intensidad, ni buen fútbol. Pero esta ocasión no fue así. Nuestros juveniles lo dieron todo en el campo, y esto a la larga es recompensa. Muy buen  esfuerzo chicos, ¡continuad así!