Benjamí “D” 4 – Arrabal 2

Derbi molt intens i ben jugat per part de La Grama. Els nostres benjamins van començar amb control i oportunitats. Però una vegada més, la mala sort i els pals els van privar d’estrenar el marcador. Per part de l’Arrabal, en la primera ocasió que van tenir, van materialitzar aquesta posant-se per davant en el marcador.

Ja en la segona part, els benjamins van ser més resolutius i començaria amb l’empat en una gran jugada combinativa de l’equip blavenc. Unes distraccions defensives per part dels benjamins, van tornar a posar en desavantatge als nostres petits guerrers. A partir d’aquí, van tenir uns molt bons minuts que van permetre remuntar, i posar-se per davant, amb un 3 a 2 en el tauler. En els altres dos quarts restants, un altre gran gol de jugada col·lectiva va suposar el 4 a 2 definitiu, per a l’alegria i beneplàcit de la Grama.

Finalment, no es pot concloure està crònica sense remarcar que és el segon partit consecutiu que es remunta per la bona actitud i la solidaritat de l’equip. Enhorabona petits!


Benjamín “D” 4 – Arrabal 2

Derbi muy intenso y bien jugado por parte de La Grama. Nuestros benjamines empezaron con control y oportunidades. Pero una vez más, la mala suerte y los palos les privaron de estrenar el marcador. Por parte de Arrabal, en la primera ocasión que tuvieron, materializaron ésta poniéndose por delante en el marcador.

Ya en el segundo cuarto, los benjamines fueron más resolutivos y empezaría con el empate en una gran jugada combinativa del equipo azulón. Unos despistes defensivos por parte del rival, volvieron a poner en desventaja a nuestros pequeños guerreros. A partir de ahí, tuvieron unos muy buenos minutos que permitieron remontar, y ponerse por delante, con un 3 a 2 en el tablero. En los otros dos cuartos restantes, otro gran gol de jugada colectiva supuso el 4-2 definitivo, para la alegría y beneplácito de La Grama.

Por último, no se puede concluir está crónica sin remarcar que es el segundo partido consecutivo que se remonta por la buena actitud y la solidaridad del equipo. ¡Enhorabuena pequeños!