Empat sense gols al Nou Municipal entre dos equips que es van repartir el domini en una part per a cada un, on va ser la Fundació Grama qui va disposar de les ocasions més clares.

Primer quart d’hora de partit, on els colomencs van sotmetre als cervesers, primer era Bafode qui avisava amb un xut creuat i després el debutant Darling errava una doble ocasió en un mà a mà amb el porter vermellenc. Intentava desplegar-la la Damm que generava poc perill i tot a pilota aturada.

Corria el minut 27 quan els de Santa Coloma van tenir l’ocasió més clara de la primera part, una gran jugada del punta Bafode que cedia a Uri i dins l’àrea enviava un xut al travesser. El seguien intentant els de Manu Peláez sense premi. Amb 0-0 s’arribava a la mitja part.

A la represa, el començament de la segona part començava amb la mateixa tònica, els blaus erraven una ocasió de gol que el porter visitant enviava a córner. Transcorria el minut 57, quan un error del porter Marcos al controlar una pilota propiciava que el davanter cerveser li robés la pilota i es veiés caure dins l’àrea. Penal a favor de Damm, i el mateix Marcos esmenaria el seu error detenint la pena màxima.

A partir d’aquí, domini de la possessió dels vermells, que es feien amb l’esfèric davant d’una Grama molt cansada, que tractava d’ordenar-se defensivament. L’intentaven els visitants que donaven més sensació de domini per la seva circulació de la pilota que no per les ocasions.

Es defensaven bé els de Santa Coloma, que disposarien de l’última ocasió clara, on el punta Dani, que havia entrat de refresc, treia un potent xut que el porter Alvaro enviava a córner. 0-0 final i tercer partit consecutiu en què els Can Peixauet tenen més ocasions que el seu oponent i no aconsegueixen emportar-se els 3 punts.

Fotos: Carlos Pérez

Empate sin goles en el Nou Municipal entre dos equipos que se repartieron el dominio en una parte para cada uno, donde fue la Fundació Grama quien dispuso de las ocasiones más claras.

Primer cuarto de hora de partido, donde los colomenses sometieron a los cerveceros, primero era Bafode quien avisaba con un chut cruzado y después el debutante Darling erraba una doble ocasión en un mano a mano con el portero rojillo. Intentaba desplegarse la Damm que generaba poco peligro y todo a balón parado.

Corría el minuto 27 cuando los de Santa Coloma tuvieron la ocasión más clara de la primera parte, una gran jugada del punta Bafode que cedía a Uri y dentro del área enviaba un disparo al larguero. Lo seguían intentando los de Manu Peláez sin premio. Con 0-0 se llegaba al descanso.

En la reanudación, el comienzo de la segunda parte empezaba con la misma tónica, los azules erraban una ocasión de gol que el meta visitante enviaba a córner. Transcurría el minuto 57, cuando un error del meta Marcos al controlar un balón propiciaba que el delantero cervecero le robara la pelota y se viese derribado dentro del área. Penalti a favor de Damm, y el propio Marcos enmendaría su error deteniendo la pena máxima.

A partir de aquí, dominio de la posesion de los rojos, que se hacían con el esférico ante una Grama muy cansada, que trataba de ordenarse defensivamente. Lo intentaban los visitantes que daban más sensación de dominio por su circulación del balón que no por las ocasiones.

Se defendían bien los de Santa Coloma, que dispondrían de la última ocasión clara, donde él punta Dani, que había entrado de refresco, sacaba un potente disparo que el meta Alvaro enviaba a córner. 0-0 final y tercer partido consecutivo donde los Can Peixauet tienen más ocasiones que su oponente y no consiguen llevarse los 3 puntos.

Por admin