0-3: Hat-trick de Juanlu a l’estrena dels Veterans

20/09/2021

Gran estrena de la Lliga amb victòria per als Veterans de la Grama davant l’Alzamora per 0-3.

El ‘match’ va començar amb els dos equips volent dominar el ritme de joc però amb moltes imprecisions per part dels dos equips. Finalment els Veterans de la Grama es van fer amb el domini de la pilota i van imposar el seu joc començant a crear ocasions de gol que no es materialitzaven per les intervencions del porter rival o per la falta d’encert dels davanters colomencs.

A partir del minut 20 els Veterans van incrementar la pressió sobre la porteria rival i gràcies a això van arribar dos gols del seu davanter Juanlu que donava tranquil·litat a l’equip i que deixava el resultat a la mitja part de 0-2.

La segona part va començar amb una pressió molt alta per part de l’Alzamora que dificultava molt la sortida de pilota i els va permetre crear diverses ocasions que entre la defensa i el porter van desbaratar mantenint la porteria a zero. Davant aquesta pressió es van realitzar ajust per facilitar la sortida de pilota de l’equip amb el que es va recuperar de nou el domini de joc i amb això es va aconseguir crear perill a la porteria rival.

El tercer, hat-trick, de nou Juanlu. Va poder ampliar l’avantatge amb diverses ocasions de perill però que no es van materialitzar. Per la seva banda l’Alzamora va intentar retallar la distància en el marcador amb pilotes a l’esquena de la defensa i amb jugades a pilota aturada però gràcies al bon joc defensiu dels Veterans i a alguna bona intervenció del porter de la Grama van aconseguir deixar la porteria a zero .

Gran estreno liguero con victoria para los Veteranos de la Grama ante el Alzamora por 0-3.

El encuentro comenzó con los dos equipos queriendo dominar el ritmo del juego pero con muchas imprecisiones por parte de los dos equipos. Finalmente los Veteranos de la Grama se hicieron con el dominio del balón e impusieron su juego comenzando a crear ocasiones de gol que no se materializaban por las intervenciones del portero rival o por la falta de acierto de los delanteros colomenses.

A partir del minuto 20 los Veteranos incrementaron la presión sobre la portería rival y gracias a ello llegaron dos goles de su delantero Juanlu que daba tranquilidad al equipo y que dejaba el resultado al descanso de 0-2.

La segunda parte comenzó con una presión muy alta por parte del Alzamora que dificultaba mucho la salida de balón y les permitió crear varias ocasiones que entre la defensa y el portero desbarataron manteniendo la portería a cero. Ante esta presión se realizaron ajuste para facilitar la salida de balón del equipo con lo que se recuperó de nuevo el dominio de juego y con ello se consiguió crear peligro en la portería rival.

El tercero, hat-trick, de nuevo Juanlu. Pudo ampliarse la ventaja con varias ocasiones de peligro pero que no se materializaron. Por su parte el Alzamora intentó recortar la distancia en el marcador con balones a la espalda de la defensa y con jugadas a balón parado pero gracias al buen juego defensivo de los Veteranos y a alguna buena intervención del portero de la Grama consiguieron dejar la portería a cero.