Video: El líder l’Amateur FEGrama rebrà diumenge al Nou Municipal en un derbi al tercer, l’Arrabal Calaf-Gramanet

El nostre Primer Equip segueix líder voldrà repetir el sabor del triomf i de continuar líders desprès de vèncer per un parcial de 0-7 a Premià de Dalt a la setmana passada i on la setmana que ve ens toca un rival a batre com serà el derbi colomenc contra el Raval, tercers. Amb gols de Balca amb doblet, Dani, Santi, Moha, un altre en pròpia porta i el de Jaume Solé que va tancar el resultat, l’equip de Santa Coloma ha tornat a realitzar la golejada d’aquest grup 6 de Quarta Catalana.

El nostre equip sènior segueix al capdamunt de la classificació amb 19 punts en 7 jornades amb sis partits guanyats i un empat, sol perseguit pel Cabrera amb 18 punts i el Cabrils amb 16. Així que Ramon Carranza sap com no deixar d’activar seus jugadors per no abaixar la guàrdia en cap moment, en cap jornada.

L’entrenador de la Fundació Grama ens comenta les seves sensacions després del partit: «Bona reacció d’equip gran per seguir Buscant els Objectius. Setmana de derbi que sempre és especial. Treballarem més que mai».

Per a la jornada 9, el conjunt de la FEGrama rebrà el diumenge 16 de novembre al Raval, quart amb 15 punts, des de les 11:45 hores.

Nuestro Primer Equipo sigue líder ya que ayer venció por un parcial de 0-7 en Premià de Dalt y donde la próxima semana nos toca un rival a batir como será el derbi colomense contra el Arrabal, tercers. Con goles de Balca con doblete, Dani, Santi, Moha, otro en propia puerta y el de Jaume Solé que cerró el resultado, el equipo de Santa Coloma ha vuelto a realizar la goleada de este grupo 6 de Cuarta Catalana.

Nuestro equipo sénior sigue en lo más alto de la clasificación con 19 puntos en 7 jornadas con seis partidos ganados y un empate, solo perseguido por el Cabrera con 18 puntos y el Cabrils con 16. Así que Ramón Carranza sabe cómo no dejar de activar a sus jugadores para no bajar la guardia en ningún momento, en ninguna jornada.

El entrenador de la Fundación Grama nos comenta sus sensaciones después del partido: «Buena reacción de equipo grande para seguir Buscando los Objetivos. Semana de derbi que siempre es especial. Trabajaremos más que nunca «.

Para la jornada 9, el conjunto de la FEGrama recibirá el domingo 16 de noviembre al Arrabal, cuarto con 15 puntos, desde las 11:45 horas.

 

amateur,fundacio grama,santa coloma
amateur,fundacio grama,santa coloma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Llegueix més articles/Sigue leyendo más artículos

L’Amateur FEGrama goleja a casa del Premià de Dalt per un rotund 0-7 http://fegrama.cat/web/?p=6670

A l’Aleví B FEGrama se li va escapar un punt a casa davant el Badalona http://fegrama.cat/web/?p=6646

L’Infantil C FEGrama goleja al Poble Sec http://fegrama.cat/web/?p=6650

L’Aleví F FEGrama li fa una maneta al Martinenc http://fegrama.cat/web/?p=6626

Resultats Classificació