Victòries de l’Infantil A i C davant Sta. Eulàlia i Collblanc i ajornat l’Infantil B de la FEG

 L’Infantil A de la FEG li ha retallat tres punts i és queda un del Santa Eulàlia després de guanyar a els de Rubén Blanco per 3-2.

No serà ser gens fàcil ja que tot i Començar Marcant a els de Santa Coloma per mitjà de Carlos González ( 6 ‘ ) a els de l’Hospitalet van capgirar el marcador en a els primers minuts de la represa, 1-2 .

La complicada situaciò és va canviar després del gol d’ Israel Port que donava l’empat ( 59 ‘ ) Després de la contínua pressió a dalt que a la fi donava resultats . Només setembre minuts de l’empat arribava el gol, que seria el definitiu, d’ Iván Nou i que donaria a els tres importants punts que donaven la novena plaça del grup 4 de Preferent.

La jornada següent, la 10, és desplaçarà la FEG al Poliesportiu Olimpya per enfrontar el 4 de desembre a Sabadell ( Sisè Classificat ia el grup de dalt ) des de les 14.15 hores .

L’Infantil B de la FEG s’ha ajornat el partit contra l’Àguila de Badalona. La jornada 10 l’Infantil B de la FEG rep al Poble Nou al Nou Municipal de Santa Coloma el dia 14 de desembre a les 12 hores del migdia.

InfantilB_FEG-

InfantilB_FEG-

L’Infantil C de la FEG ha aconseguit sumar la seva quarta victòria consecutiva aquesta vegada davant Collblanc per 2-0 al Nou Municipal de Santa Coloma .

El triomf dels de Rafa Muriel a els fica en el grup de dalt a aquesta jornada 9, el Sisè Classificat . La setmana del 15 de desembre és desplaçaran al Municipal Andrade Sant Martí per jugar a les 19:30 hores . Aixó serà a la jornada 10 contra el Sant Martí – Comtal, dotze Classificat.

InfantC_FEG

InfantC_FEG