Victòria pels nois del Cadet «A»!

27/03/2022

Hospitalet 1 – Cadete “A” 2

Els del Cadet ”A” van jugar el seu partit setmanal, un partit fora de casa amb una primera part bastant desconcentrats, on ha costat entrar i es van regalar accions clares de gol, en la qual els de l’Hospitalet han aconseguit marcar.

Per sort, en una bona acció els de la Grama aconsegueixen l’1 a 1 i es van al descans amb el resultat empatat. Durant aquests quinze minuts, es fa un canvi de sistema i s’ajusten comportaments per a sortir més concentrats i sabent sofrir junts com a equip.

Gràcies a la pausa, en la segona part es va veure un domini de la Grama en el joc on van marcar l’1 a 2 en una bona contra de Joel Gil que va permetre aguantar l’avantatge fins al final.

Los del Cadete ”A” jugaron su partido semanal, un partido fuera de casa con una primera parte bastante desconcentrados, dónde ha costado entrar y se regalaron acciones claras de gol, en la que los del Hospitalet han conseguido marcar.

Por suerte, en una buena acción los de la Grama consiguen el 1 a 1 y se van al descanso con el resultado empatado. Durante esos quince minutos, se hace un cambio de sistema y se ajustan comportamientos para salir más concentrados y sabiendo sufrir juntos como equipo.

Gracias a la pausa, en la segunda parte se vio un dominio de la Grama en el juego dónde marcaron el 1 a 2 en una buena contra de Joel Gil que permitió aguantar la ventaja hasta el final.