Juvenil “C” 5 – Sants 2

Els nois del Juvenil “C” van jugar el seu partit a casa. Un partit en el qual es coneixia el joc del rival, preparats per a incomodar a nivell defensiu tot el possible per a robar pilotes i tenir oportunitats de gol.
Els contraris, per una pilota en sortida que els locals van perdre, van aconseguir marcar gol amb un jugador que és el màxim golejador de la categoria, malgrat això la Grama va saber remuntar.

En la segona part es continuaven recuperant pilotes, fins que en una acció una mica “rara” els contraris deixen el marcador amb 4 a 2. La Grama no volia deixar així el partit i va continuar lluitant fins a resoldre’l amb un 5 a 2 en una acció de contra.

L’entrenador es mostra molt content pel domini de pilota dels nostres juvenils malgrat la calor.

Queden dos partits i toca guanyar-los per a acabar quedant sisens.


Juvenil “C” 5 – Sants 2

Los chicos del Juvenil “C” jugaron su partido en casa. Un partido en el que se conocía el juego del rival, preparados para incomodar a nivel defensivo todo lo posible para robar balones y tener oportunidades de gol.
Los contrarios, por una pelota en salida que los locales perdieron, consiguieron marcar gol con un jugador que es el máximo goleador de la categoría, a pesar de eso la Grama supo remontar.

En la segunda parte se seguían recuperando balones, hasta que en una acción un poco “rara” los contrarios dejan el marcador con 4 a 2. La Grama no quería dejar así el partido y siguió luchando hasta zanjarlo con un 5 a 2 en una acción de contra.

El entrenador se muestra muy contento por el dominio de balón de nuestros juveniles a pesar de la calor.

Quedan dos partidos y toca ganarlos para terminar quedando sextos.