Victòria i fair play dels Inclusius

10/02/2022

El passat dimarts 8 de febrer el nostre equip Inclusiu va obtenir una nova victòria en lliga a la localitat de Terrassa amb el resultat final de 0-4.

A la conclusió de la primera part, el marcador reflectia 0-1. Als 5 minuts de la segona part va arribar el segon gol de la Grama i a falta de cinc minuts per a la conclusió van arribar dos més.

A partir del 0-4 l’entrenador de la Grama, Daniel Cabañas, va decidir fer l’equip enrere tocant la pilota en defensa i no arribant a porteria contrària. Dos equips amb una relació d’amistat fabulosa i una part final de fair play.

El pasado martes 8 de febrero nuestro equipo Inclusivo obtuvo una nueva victoria en liga en la localidad de Terrassa con el resultado final de 0-4.

A la conclusión de la primera parte el marcador reflejaba 0-1. A los 5 minutos de la segunda parte llegó el segundo gol de la Grama y a falta de cinco minutos para la conclusión llegaron dos más.

A partir del 0-4 el entrenador de la Grama, Daniel Cabañas, decidió hechar el equipo atrás tocando el balón en defensa y no llegando a portería contraria. Dos equipos con una relación de amistad fabulosa y una parte final de fair play.