Guanyar dissabte a la tarda i esperar a les 20 hores de diumenge per saber si matemàticament es proclamaven campions de lliga i obtenien l’ascens de categoria era el que tocava aquest cap de setmana. L’equip Amateur de la Fundació Esportiva Grama va fer els deures dissabte guanyant 0-4 al CD Arrabal-Calaf de Gramenet «B», el segon classificat de la lliga. I el diumenge a la nit aconseguien assolir l’èxit, un merescut campionat i ascens després d’una grandíssima temporada.

Al Municipal Can Zam-1 es disputava el derbi colomenc entre el segon i el primer classificat del Grup 6 de Quarta Catalana; 13 punts d’avantatge per a un equip blau (aquest cop vestits de verd) que necessitaven guanyar per esperar al resultat de diumenge del tercer classificat. Des del principi del partit la qualitat i el bon joc de la Fundació s’imposaria.

L’equip s’acostava a l’àrea rival amb perill però no aconseguien acabar les jugades i la primera que acabaven seria la del 0-1. Era el minut 11 de partit, feia tan sols un minut que David Pérez li havien anul·lat un gol per una falta prèvia, i en una falta prop de l’àrea Aleksandar Ivanov centrava i Miguel Matutano lliure de marca empenyia la pilota al fons de la xarxa.

A falta de 6 jornades l’objectiu ja està complert.

Primer xut a porta i primer gol, efectivitat màxima d’un equip que buscava el gol mentre el filial de l’Arrabal es defensava i buscava sortir al contraatac. La reacció de l’equip local després del gol va ser un centre a l’àrea amb molt perill que no va ser rematat per ningú i un xut creuat potent que Fran Puig amb una gran estirada evitava l’empat.

Les jugades per la banda de Daniel Martínez eren un ‘punyal’ per a l’equip local, just abans del descans una de les seves veloçes galopades per banda gairebé acabava en el 0-2, Martínez feia un centre ras per a l’arribada des del darrere de Dani Hernández que només li va faltar un pam per anticipar-se al porter.

Marxàvem al descans amb un resultat ajustat, amb la Fundació jugant a gran nivell i amb Daniel Martínez, Cristián, Sato i Kevin Rodríguez com els millors de la primera meitat. Els protagonistes tornarien a saltar al camp després de passar per vestidors i descansar una mica; els segons 45 minuts serien diferents.

L’Arrabal «B» semblava saltar al camp amb força, intentant marcar l’empat però als pocs minuts l’àrbitre expulsava a un jugador local per escopir a un contrari. Amb un menys l’equip de Can Zam durant uns minuts va ser capaç d’igualar les forces però amb poca presència en atac. La primera ocasió de la primera meitat va ser per a Carlos Balcarreras.

11 partits jugats com a visitant i 11 victòries. Queden 2 partits fora de casa per jugar-se.

Al minut 60 de partit arribaria el moment més tens del partit, Cristian Ginés era expulsat, i després d’uns petits aldarulls l’àrbitre es marxaria a vestidors fins que l’ambient no es calmarà. Set minuts després el partit es reprenia i la Fundació Esportiva Grama es va fer propietària del partit; Santi De La Rica de cap fregava el segon i minuts després Balcarreras es trobava amb el porter.

El segon gol era a prop i a pilota parada arribaria, en un servei de córner Santi De La Rica de cap marcava el 0-2 (min.78). El partit estava gairebé sentenciat, els locals van voler sortir a l’atac però sempre s’estavellarien davant el mur defensiu de l’equip dirigit per Ramón Carranza. Ja en els minuts finals arribarien dos gols més per completar la golejada; primer Carlos Balcarreras de tir creuat marcava el tercer i en l’afegit Santi De La Rica rematava una gran passada de Kevin Rodríguez.

Diumenge a Cabrils jugava el Pere Gol que necessitava guanyar per evitar el campionat i l’ascens de la Fundació, els badalonins van remuntar un 1-0 i des del minut 27 van estar 1-2 al marcador. Al minut 53 arribaria el gol del 2-2, i el marcador no es tornaria a moure, una punxada de La Salut Pere Gol que proclamava als nostres campions del Grup 6 de Quarta Catalana i els donava l’Ascens a 3ªCat.

amatclas300315

Ganar el sábado por la tarde y esperar a las 20 horas del domingo para saber si matematicamente se proclamaban campeones de liga y obtenian el ascenso de categoría era lo que tocaba este fin de semana.

El equipo Amateur de la Fundació Esportiva Grama hizo los deberes el sábado ganando 0-4 al CD Arrabal-Calaf de Gramenet «B», el segundo clasificado de la liga. Y el domingo por la noche conseguían alcanzar el éxito, un merecido campeonato y ascenso tras una grandisima temporada.

En el Municipal Can Zam-1 se disputaba el derbi colomense entre el segundo y el primer clasificado del Grupo 6 de Cuarta Catalana; 13 puntos de ventaja para un equipo azulón (esta vez vestidos de verde) que necesitaban ganar para esperar al resultado del domingo del tercer clasificado. Desde el principio del partido la calidad y el buen juego de la Fundació se impondría.

El equipo se acercaba al área rival con peligro pero no conseguían acabar las jugadas y la primera que acababan sería la del 0-1. Era el minuto 11 de partido, hacía tan solo un minuto que a David Pérez le habían anulado un gol por una falta previa, y en una falta cerca del área Aleksandar Ivanov centraba y Miguel Matutano libre de marca empujaba la pelota al fondo de la red.

A falta de 6 jornadas el objetivo ya esta cumplido.

Primer tiro a puerta y primer gol, efectividad máxima de un equipo que buscaba el gol mientras el filial del Arrabal se defendía y buscaba salir al contraataque. La reacción del equipo local tras el gol fue un centro al área con mucho peligro que no fue rematado por nadie y un tiro cruzado potente que Fran Puig con una gran estirada evitaba el empate.

Las jugadas por la banda de Daniel Martínez eran un ‘puñal’ para el equipo local, justo antes del descanso una de sus veloces galopadas por banda casi acababa en el 0-2, Martínez hacía un centro raso para la llegada desde atrás de Dani Hernández que solo le faltó un palmo para anticiparse al portero.

Nos marchábamos al descanso con un resultado ajustado, con la Fundació jugando a gran nivel y con Daniel Martínez, Cristián, Sato y Kevin Rodríguez como los mejores de la primera mitad. Los protagonistas volverían a saltar al campo tras pasar por vestuarios y descansar un poco; los segundos 45 minutos serían distintos.

El Arrabal «B» parecía saltar al campo con fuerza, intentando marcar el empate pero a los pocos minutos el árbitro expulsaba a un jugador local por escupir a un contrario. Con uno menos el equipo de Can Zam durante unos minutos fue capaz de igualar las fuerzas pero con poca presencia en ataque. La primera ocasión de la primera mitad fue para Carlos Balcarreras.

11 partidos jugados como visitante y 11 victorias. Quedan 2 partidos fuera de casa por jugarse.

En el minuto 60 de partido llegaría el momento más tenso del partido, Cristian Ginés era expulsado, y tras unos pequeños altercados el árbitro se marcharía a vestuarios hasta que el ambiente no se calmará. Siete minutos después el partido se reanudaba y la Fundació Esportiva Grama se hizo dueña del partido; Santi De La Rica de cabeza rozaba el segundo y minutos después Balcarreras se encontraba con el portero.

El segundo gol estaba cerca y a balón parado llegaría, en un saque de esquina Santi De La Rica de cabeza marcaba el 0-2 (min.78). El partido estaba casi sentenciado, el Arrabal quiso salir al ataque pero siempre se estrellaría ante el muro defensivo del equipo dirigido por Ramón Carranza.

Ya en los minutos finales llegarían dos goles más para completar la goleada; primero Carlos Balcarreras de tiro cruzado marcaba el tercero y en el añadido Santi De La Rica remataba un gran pase de Kevin Rodríguez.

El domingo en Cabrils jugaba el Pere Gol que necesitaba ganar para evitar el campeonato y ascenso de la Fundació, los badalonenses remontaron un 1-0 y desde el minuto 27 estuvo 1-2 en el marcador. En el minuto 53 llegaría el gol del 2-2, y el marcador no se volvería a mover, un pinchazo de La Salut Pere Gol que proclamaba a los nuestros campeones del Grupo 6 de Cuarta Catalana y les daba el Ascenso a 3ªCat.

Por admin