Victòria del Benjamí B al Municipal Provençana

El Benjamí B va completar una bona feina en guanyar 4-8 a la FE Hospitalet At.

Bon partit de l’equip blau contra un rival complicat malgrat la seva classificació en la lliga. Els jugadors de la Grama van saltar a la gespa molt concentrats i aprofitant les oportunitats que van generar. Els gols van anar caient a poc a poc, els nois de Marcos Díaz es van arribar a posar 0-4 amb dos gols de Vincenzo i de Daniel Fernández.

Els locals van retallar distàncies diverses vegades (2-4 i 4-5) però no van donar sensació de poder empatar. Xavier González, Daniel Fernández, Yerick i Adrià van arrodonir la victòria.

benjB

El Benjamín B completó un buen trabajo al ganar 4-8 a la FE Hospitalet At.

Buen partido del equipo azul contra un rival complicado a pesar de su clasificación en la liga. Los jugadores de la Grama saltaron al césped muy concentrados y aprovechando las oportunidades que generaron. Los goles fueron cayendo poco a poco, los chicos de Marcos Díaz se llegaron a poner 0-4 con dos goles de Vincenzo y de Daniel Fernández.

Los locales recortaron distancias varias (2-4 y 4-5) pero no dieron sensación de poder empatar. Xavier González, Daniel Fernández, Yerick y Adrià redondearon la victoria.