Després de l’aturada per Nadal a Les Oliveres l’Infantil D va aconseguir una valuosa victòria per 6-5 davant el CD Pomar. L’equip dirigit per Iván Cortés i Marc Martí trenca la ratxa negativa que portaven (tres derrotes consecutives).

Partit molt bonic i sofert que no es va decidir fins al xiulet final. Vam poder gaudir d’aquest gran esport anomenat FUTBOL. Adrián Gutiérrez va avançar l’equip en el minut 9, els locals van poder augmentar l’avantatge però van fallar un penal i just després van arribar dos gols que donaven la volta al marcador.

Abans de la mitja part la Fundació va saber patir i remuntar amb gols de Raúl López i Adrián Gutiérrez per posar un 3-2 en una primera part dominada pels locals. A la segona part els de blau van patir més però van aconseguir marcar dos gols més en l’electrònic, els dos d’Adrián Gutiérrez.

El resultat era molt gran però els de Badalona van aconseguir empatar, i ja en el temps de descompte l’equip va aconseguir marcar el sisè, una altra vegada Adriàn Gutiérrez complint un partit de 10.

[divider]

Después del parón por Navidades en Las Oliveras el Infantil D consiguió una valiosa victoria por 6-5 ante el CD Pomar. El equipo dirigido por Iván Cortés y Marc Martí rompe la racha negativa que llevaban (tres derrotas consecutivas).

Partido muy bonito y sufrido que no se decidió hasta el pitido final. Pudimos disfrutar de este gran deporte llamado FÚTBOL. Adrián Gutiérrez adelantó al equipo en el minuto 9, los locales pudieron aumentar la ventaja pero fallaron un penalti y justo después llegaron dos goles que daban la vuelta al marcador.

Antes de la media parte la Fundació supo sufrir y remontar con golesde Raúl López y Adrián Gutiérrez para poner un 3-2 en una primera parte dominada por los locales. En la segunda parte los de azul sufrieron más pero consiguieron poner marcar dos goles más en el electrónico, ambos de Adrián Gutiérrez.

El resultado era muy grande pero los de Badalona consiguieron empata, y ya en el tiempo de descuento el equipo consiguio marcar el sexto, otra vez Adrián Gutiérrez cumpliendo un partido de 10.

Por admin