Fantàstic resultat i fantàstic el partit del nostre Infantil C davant un rival molt físic amb molta qualitat.

La primera part va ser de control de la pilota de la Juventus però les oportunitats més clares van caure de part de la Fundació. Els colomencs van tenir fins a tres mà a mà amb el porter però cap acabaria en gol. El marcador al descans va ser de 0-0, i després del pas per vestidors els nois de blau es van posar el ‘mono’ de treball portant perill a la porteria rival.

Juventus seguia amb el control gairebé sense inquietar al nostre porter Reche. Va ser en el minut 63 quan va arribar la recompensa a tant esforç i joc, una contra agafant l’esquena a la defensa rival i Angel (en ratxa golejadora) feia una vaselina al porter rival posant el 0-1 al marcador.

D’aquí fins al final més del mateix, els de Mataró va achuchar i els nostres van defensar bé ordenats. Victòria important que els puja a la segona posició de la classificació.

infC070116

Fantástico resultado y fantástico el partido de nuestro Infantil C ante un rival muy físico con mucha calidad.

La primera parte fue de control de la pelota de la Juventus pero las oportunidades más claras cayeron de parte de la Fundació. Los colomenses tuvieron hasta tres mano a mano con el portero pero ninguna acabaría en gol. El marcador al descanso fue de 0-0, y tras el paso por vestuarios los chicos de azul se pusieron el mono de trabajo llevando peligro a la puerta rival.

Juventus seguía con el control sin apenas inquietar a nuestro portero Reche. Fue en el minuto 63 cuando llegó la recompensa a tanto esfuerzo y juego, una contra cogiendo la espalda a la defensa rival y Angel (en racha goleadora) hacía una vaselina al portero rival poniendo el 0-1 en el marcador.

De hay hasta el final más de lo mismo, los de Mataró achucharon y los nuestros defendieron bien ordenados. Victoria importante que les sube a la segunda posición de la clasificación.

Por admin