Victòria de l’Infantil B i empat de l’A (Femenins)

UD Viladecans B 3-3 INFANTIL A

Gran primera meitat de la Grama que va marxar a la mitja part guanyant 0-2. A la segona part les locals van prémer. La Grama va aconseguir sumar un bon empat després de fer un gran partit.

Gran primera mitad de la Grama que se marchó a la media parte ganando 0-2. En la segunda parte las locales apretaron. La Grama consiguió sumar un buen empate tras realizar un gran partido.

INFANTIL B 16-1 Masnou At.

Partit molt dominat per la Grama. Les locals no van dubtar en cap moment en el seu joc sent molt superiors al seu rival, així van anar caient els gols. Les blaves no van donar opció al Masnou. En paraules de l’entrenador local: «cal corregir encara força coses perquè tot i els gols l’equip no acaba de jugar com nosaltres volem i seguim concedint gols tontament».

Partido muy dominado por la Grama. Las locales no dudaron en ningún momento en su juego siendo muy superiores a su rival, así fueron cayendo los goles. Las azules no dieron opción al Masnou. En palabras del entrenador local: «hay que corregir aún bastantes cosas porqué pese los goles el equipo no acaba de jugar como nosotros queremos y seguimos concediendo goles tontamente».