Victòria de l’Infantil-Aleví a Montigalà

El conjunt dirigit per Rubén David Hernández va guanyar per la mínima, 1-2, al CE Seagull al Camp Municipal de Badalona.

Partit que a priori semblava fàcil però no va ser així. L’equip aquesta setmana va ser a l’inrevés que les anteriors, va jugar molt bé el primer quart del partit on es va arribar al final amb el resultat de 0-1, gol de Carla González. I arran del segon quart l’equip va ser un altre, no tocaven i no aconseguien ampliar el camp, únicament es van dedicar a córrer sense saber on anar.

Aquest joc va fer que a falta de vuit minuts per finalitzar el ‘match’ les de Badalona empatessin el partit amb un xut des de la vora de l’àrea davant la passivitat de les colomenques. Per sort una jugada d’Ari acabava amb penal que ella mateixa transformava en gol quedant quatre minuts per al final, sentenciant el partit.

Infantil-Aleví 1516

El conjunto dirigido por Rubén David Hernández ganó por la mínima, 1-2, al CE Seagull en el Camp Municipal de Badalona.
Partido que a priori parecía fácil pero no fue así. El equipo esta semana fue al revés que las anteriores jugó muy bien el primer cuarto del encuentro donde se llegó al final con el resultado de 0-1, gol de Carla González. Y a raíz del segundo cuarto el equipo fue otro, no tocaban y no conseguían ampliar el campo, únicamente se dedicaron a correr sin saber donde ir.
Ese juego hizo que a falta de ocho minutos para finalizar el encuentro las de Badalona empataran el partido con un chute desde el borde del área ante la pasividad de las colomenses. Por suerte una jugada de Ari terminaba con penalti que ella misma transformaba en gol quedando cuatro minutos para el final, sentenciando el partido.