Victòria de l’Aleví D al camp de l’Àliga

20/11/2016

L’Aleví D va sumar la seva tercera victòria consecutiva. L’equip de Brian Jiménez i Raúl Ruíz va aconseguir la victòria al terreny de la Fundació P.E. Europa per un total de 4-5.

Des del primer minut va ser un partit molt complicat per a els colomencs, però on la intensitat va ser la clau per posar-se per davant al marcador. Dos gols de Javier Martín i la resposta de l’Europa va arribar quatre minuts desprès amb l’1-2. Rubén Sentis amb un golàs de falta va marcar el tercer gol de la Fundació a falta d’un parell de minuts per al descans.

A la segona part els locals van aconseguir retallar distàncies amb un golàs, però Fares Halfaoui i una altre vegada Rubén Sentis van aconseguir allargar les distàncies (2-5). Finalment en els últims minuts l’Europa va marcar dos gols però els colomencs van seguir el partit amb la mateixa intensitat i finalment es van emportar els tres punts.

aleD

El Alevín D sumó su tercera victoria consecutiva. El equipo de Brian Jiménez y Raúl Ruíz logró la victoria en el terreno de la Fundació P.E. Europa por un total de 4-5.

Desde el primer minuto fue un partido muy complicado para los colomenses, pero donde la intensidad fue la clave para ponerse por delante en el marcador. Dos goles de Javier Martín y la respuesta del Europa llegó cuatro minutos después con el 1-2. Rubén Sentis con un golazo de falta marcó el tercer tanto de la Fundació a falta de un par de minutos para el descanso.

En la segunda parte los locales consiguieron recortar distancias con un golazo, pero Fares Halfaoui y otra vez Rubén Sentis lograron alargar las distancias (2-5). Finalmente en los últimos minutos el Europa marcó dos goles pero los colomenses siguieron el partido con la misma intensidad y finalmente se llevaron los tres puntos.