juvBarrabalcalaf041215

Dijous a la nit al Nou Municipal de Santa Coloma el Juvenil B i el CD Arrabal-Calaf de Gramenet disputaven el partit de lliga de la jornada 6 que va ser ajornat en el seu dia. El derbi colomenc se’l van endur els locals per un resultat ajustat de 2-1.

Tan sols portàvem un minut i mig de joc quan en una jugada ràpida Kenneth marcava l’1-0 per a la Fundació Esportiva Grama. Durant els primers 20 minuts els locals controlaven el partit però poc a poc l’Arrabal es va convertir en un rival molt perillós. Van començar a tenir acostaments perillosos i en el minut 33 un desajust defensiu acabava en l’1-1 després d’un xut ras i creuat.

El rival buscava amb més perill la porteria mentre als locals els costava arribar a l’àrea rival ja que volien elaborar massa la jugada. Al minut 39 arribava el segon xut perillós de l’equip blau, una pilota mal rebutjada queia en la vora de l’àrea i el xut de Jarque s’enverinaria en tocar en un defensa, una pilota que se n’anava a córner després de fregar el pal.

juvBclas041215

I en el minut 44 arribava el 2-1 per a la Fundació a pilota aturada; un llançament de falta en banda era molt ben executat al ficar una pilota penjada a l’àrea i rematat perfectament per Jarque. Amb aquest resultat se’n van anar els dos equips a vestidors, i després del descans els nois de Javier Murillo van saltar molt més centrats al camp.

Als cinc minuts de començar la segona meitat un centre a l’àrea era rematat de cap per Kenneth que es trobava amb una gran aturada del porter rival. Dos minuts després era Climent qui gairebé marcava de vaselina des de fora de l’àrea. La FE Grama va controlar la pilota tota la segona meitat però acabaria patint.

L’Arrabal apretaria enviant moltes pilotes en llarg per intentar enxampar la Fundació per l’esquena però defensivament els locals van estar bé, mentre que en atac van tenir ocasions per tancar el partit però no van aconseguir marcar aquest gol que els hagués donat la tranquil·litat. Finalment victòria important en el derbi per tancar la setmana en quarta posició.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/55yQfmvUCprscvsy5

juvBarrabal041215

El jueves por la noche en el Nou Municipal de Santa Coloma el Juvenil B y el CD Arrabal-Calaf de Gramenet disputaban el partido de liga de la jornada 6 que fue aplazado en su día. El derbi colomense se lo llevaron los locales por un resultado ajustado de 2-1.

Tan solo llevábamos un minuto y medio de juego cuando en una jugada rápida Kenneth marcaba el 1-0 para la Fundació Esportiva Grama. Durante los primeros 20 minutos los locales controlaban el partido pero poco a poco el Arrabal se convirtió en un rival muy peligroso. Empezaron a tener acercamientos peligrosos y en el minuto 33 un desajuste defensivo acababa en el 1-1 tras tiro raso cruzado.

El rival buscaba con más peligro la portería mientras a los locales les costaba llegar al área rival ya que querían elaborar demasiado la jugada. En el minuto 39 llegaba el segundo disparo peligroso del equipo azul, un balón mal rechazado caía en el borde del área y el tiro de Jarque se envenenaría al tocar en un defensa, un balón que se marchaba a córner tras rozar el palo.

Y en el minuto 44 llegaba el 2-1 para la Fundació a balón parado; un saque de falta en banda era muy bien ejecutado al meter un balón colgado al área y rematado perfectamente por Jarque. Con ese resultado se marcharon los dos equipos a vestuarios, y tras el descanso los chicos de Javier Murillo saltaron mucho más centrados al campo.

A los cinco minutos de empezar la segunda mitad un centro al área era rematado de cabeza por Kenneth que se encontraba con una gran parada del portero rival. Dos minutos después era Climent quien casi marcaba de vaselina desde fuera del área. La FE Grama controló la pelota toda la segunda mitad pero acabaría sufriendo.

El Arrabal apretaría enviando muchos balones en largo para intentar pillar a la Fundació por la espalda pero defensivamente los locales estuvieron bien, mientras que en ataque tuvieron ocasiones para cerrar el partido pero no consiguieron marcar ese gol que les hubiera dado la tranquilidad. Finalmente victoria importante en el derbi para cerrar la semana en cuarta posición.

Por admin