L’últim partit de pretemporada, davant el recent ascendit a 1ª Catalana CF Vilanova, es va tancar amb 0-1 favorable a la Fundació Esportiva Grama.

La Grama va començar amb dubtes, tractant de mantenir la possessions, però alguns errors feia que fos complicat arribar amb claredat a porteria contrària. El Vilanova, però, començava a aprofitar-se de les pèrdues de la Grama per atacar i crear perill. Dos tirs a porteria als quals va haver d’intervenir Toni Teixeira van ser les ocasions més clares per als locals, que també tindrien altres arribades.

La Grama tractava de mantenir la possessió, però poc durava i en poques ocasions s’acostava a l’àrea rival. Va ser una passada de Jorge Rojas, que va deixar a Buba en un contra un davant el central, al qual va regatejar dins l’àrea, amb una espectacular maniobra, per fer el 0-1 al marcador.

La dinàmica de la segona part va ser completament diferent. La Grama va quallar una bona pressió que provocava que el Vilanova no pogués sortir combinant. Molt poques arribades i sense perill del Vilanova. La Grama robava a dalt, però no acabava de marcar el segon i, tot i tenir més possessió, tampoc va aconseguir acostar-se amb molt de perill a l’àrea rival.

Final del partit i final de la pretemporada, amb 4 victòries, 1 empat i 2 derrotes. La Grama haurà de conjuntar totes les noves cares per poder enfrontar-se a la UE Castelldefels a la primera jornada de Lliga; Municipal Els Canyars, el proper 19 d’agost a les 19:30 hores.

11 titular: Texeira (P), Canelada, Rojas, Cazorla, Joel, Duarte, Lolo, Chica, Buba, Ñito i Fran Piera. També van jugar: Caleb (P), Rachid, Juan Carlos, Edgar, Omar, Jacob, Coke, Martí, Campos, Ángel i Lucas.

[divider]

El último partido de pretemporada, ante el recién ascendido a 1ª Catalana CF Vilanova, se cerró con 0-1 favorable a la Fundació Esportiva Grama.

La Grama empezó con dudas, tratando de mantener la posesiones, pero algunos errores hacía que fuera complicado llegar con claridad a portería contraria. El Vilanova, sin embargo, empezaba a aprovecharse de las pérdidas de la Grama para atacar y crear peligro. Dos tiros a portería a los que tuvo que intervenir Toni Teixeira fueron las ocasiones más claras para los locales, que también tendrían otras llegadas.

La Grama trataba de mantener la posesión, pero poco duraba y en pocas ocasiones se acercaba al área rival. Fue un pase de Jorge Rojas, que dejó a Buba en uno contra uno ante el central, al que regateó dentro del área, con una espectacular maniobra, para hacer el 0-1 en el marcador.

La dinámica de la segunda parte fue completamente diferente. La Grama cuajó una buena presión que provocaba que el Vilanova no pudiese salir combinando. Muy pocas llegadas y sin peligro del Vilanova. La Grama robaba arriba, pero no acababa de marcar el segundo y, a pesar de tener mayor posesión, tampoco consiguió acercarse con mucho peligro al área rival.

Final del partido y final de la pretemporada, con 4 victorias, 1 empate y 2 derrotas. La Grama deberá conjuntar todas las nuevas caras para poder enfrentarse a la UE Castelldefels en la primera jornada de Liga; Municipal Els Canyars, el próximo 19 de Agosto a las 19:30 horas.

11 titular: Texeira (P), Canelada, Rojas, Cazorla, Joel, Duarte, Lolo, Chica, Buba, Ñito y Fran Piera. También jugaron: Caleb (P), Rachid, Juan Carlos, Edgar, Omar, Jacob, Coke, Martí, Campos, Ángel y Lucas.

Por admin