Victòria a casa de l’Infantil-Aleví

L’Infantil-Aleví va guanyar a casa 2-1 davant l’At.Masnou, tres punts que permeten a la Fundació seguir a la zona alta de la classificació.

Els dos primers quarts van estar dominats pel conjunt visitant que van aconseguir anar-se’n al descans amb avantatge (0-1). La Grama no va abaixar els braços, es va ficar de ple en el partit prenent el control de la pilota i així va aconseguir donar-li la volta al resultat en una gran segona meitat.

Un gol d’Ainara i un altre d’Elba en dues jugades de bona creació i finalització va donar la victòria a les nostres fèmines. Gran part de la remuntada va ser el fet de dominar el mig del camp, aprofitant que el Masnou utilitzava una estratègia de 3-1-2 que va permetre a les locals dominar al centre i tallar els atacs del rival amb pressió i esforç.

infal

El Infantil-Alevín ganó en casa 2-1 ante el At.Masnou, tres puntos que permiten a la Fundació seguir en la zona alta de la clasificación.

Los dos primeros cuartos estuvieron dominados por el conjunto visitante que consiguieron marcharse al descanso con ventaja (0-1). La Grama no bajó los brazos, se metió de lleno en el partido tomando el control del balón y así consiguieron darle la vuelta al resultado en una gran segunda mitad.

Un gol de Ainara y otro de Elba en dos jugadas de buena creación y finalización dio la victoria a nuestras féminas. Gran parte de la remontada fue el hecho de dominar el medio del campo, aprovechando que el Masnou utilizaba una estrategia de 3-1-2 que permitió a las locales dominar en el centro y cortar los ataques del rival con presión y esfuerzo.