11cabrilsfeg

En un dels camps més complicats de la categoria i davant un rival molt difícil l’equip Amateur de la Fundació Esportiva Grama va aconseguir una important i treballada victòria per un resultat de 1-4. Malgrat l’ampli resultat final l’equip va tenir molts problemes davant un CE Cabrils que va posar les coses molt complicades.

Els colomencs van saltar molt forts al camp i en el primer minut de joc Poño amb un fort xut feia que el porter local hagués de treure una gran aturada per evitar el primer gol del partit. A poc a poc les forces començarien a igualar-se i en el minut 6 els locals van tenir la primera oportunitat amb un xut perillós que s’anava fora.

Al minut 11 de partit amb la igualtat sobre el terreny de joc la Fundació va aconseguir enllaçar una jugada ràpida i de toc que acabava en un centre al qual Mora de cap assistia a Oriol que dins de l’àrea amb un gran xut marcava el 0-1. Malauradament l’alegria només duraria set minuts ja que amb un penal el Cabrils empatava el partit.

Al minut 24 de partit havia de ser substituït Aritz, lesionat, per Ginés que només entrar de cap va tenir una gran ocasió. Els locals respondrien aviat amb un xut de falta directa que enviaven al travesser. Una primera meitat que va ser dominada pels visitants fins que va arribar l’1-1, després del gol de penal tot canviaria i començaríem a veure moments de poc joc i domini rival.

Després del descans i amb les idees molt clares van saltar a la gespa els nois de Ramón Carranza. Només començar la segona meitat Raúl Rodríguez amb un fort xut des de fora de l’àrea gairebé marcava. Al minut 52 un clar penal sobre Mora l’acabaria transformant el ‘pitxitxi’ de l’equip, Mora no fallava i amb un fort xut marcava el 1-2.

El segon canvi de la Fundació arribaria en el minut 53. Va haver de sortir Oriol, tocat, per David Pérez.

La FE Grama dominava el partit completament, tenia la pilota, tocava i creava ocasions mentre el Cabrils es defensava i intentava sortir al contraatac sense èxit gràcies al gran treball defensiu de l’equip colomenc. Poño o David Pérez van tenir el tercer gol a les seves botes però acabaria sent Balcarreras l’autor del tercer.

Just abans del gol Poño amb un xut potent es trobava amb una gran aturada del porter rival, molt ràpid va estar al lateral en recollir el rebuig i ficar-se dins l’àrea, i llavors li van fer un clar penal que acabaria transformant Carlos Balcarreras per l’escaire (min.80). L’1-3 donava molta tranquil·litat a la Fundació que a més tenia el control del joc, mentre el rival es desesperava i cometia joc brusc.

L’àrbitre del partit va estar molt correcte en assenyalar tres penals clars. A més va haver de treure dues targetes vermelles a l’equip local.

En el temps de prolongació Poño aconseguia amb un gran xut posar el definitiu 1-4. Davant l’atenta mirada del president Antonio Morales i els coordinadors Miguel Bosqued i David Martín l’equip va aconseguir una valuosa victòria davant un rival directe en la lluita per l’ascens. L’equip tanca la jornada en segona posició i ja preparen el xoc contra el líder d’aquí a dues setmanes.

fichacabrilsfeg

En uno de los campos más complicados de la categoría y ante un rival muy difícil el equipo Amateur de la Fundació Esportiva Grama consiguió una importante y trabajada victoria por un resultado de 1-4. Pese al amplio resultado final el equipo tuvo muchos problemas ante un CE Cabrils que puso las cosas muy complicadas.

Los colomenses saltaron muy fuertes al campo y en el primer minuto de juego Poño con un fuerte disparo hacía que el portero local tuviera que sacar una gran parada para evitar el primer tanto del choque. Poco a poco las fuerzas empezarían a igualarse y en el minuto 6 los locales tuvieron la primera oportunidad con un disparo peligroso que se iba fuera.

En el minuto 11 de partido con la igualdad sobre el terreno de juego la Fundació consiguió enlazar una jugada rápida y de toque que acababa en un centro al que Mora de cabeza asistía a Oriol que dentro del área con un gran disparo marcaba el 0-1. Desgraciadamente la alegría solamente duraría siete minutos pues con un penalti el Cabrils empataba el partido.

En el minuto 24 de partido tenía que ser sustituido Aritz, lesionado, por Ginés que nada más entrar de cabeza tuvo una gran ocasión. Los locales responderían pronto con un disparo de falta directa que enviaban al larguero. Una primera mitad que fue dominada por los visitantes hasta que llegó el 1-1, tras el gol de penalti todo cambiaría y empezaríamos a ver momentos de poco juego y dominio rival.

Tras el descanso y con las ideas muy claras saltaron al césped los chicos de Ramón Carranza. Nada más empezar la segunda mitad Raúl Rodríguez con un fuerte disparo desde fuera del área casi marcaba. En el minuto 52 un claro penalti sobre Mora lo acabaría transformando el ‘pichichi’ del equipo, Mora no fallaba y con un fuerte disparo marcaba el 1-2.

El segundo cambio de la Fundació llegaría en el minuto 53. Tuvo que salir Oriol, tocado, por David Pérez.

La FE Grama dominaba el partido completamente, tenía la pelota, tocaba y creaba ocasiones mientras el Cabrils se defendía e intentaba salir al contraataque sin éxito gracias al gran trabajo defensivo del equipo colomense. Poño o David Pérez tuvieron el tercer gol en sus botas pero acabaría siendo Balcarreras el autor del tercero.

Justo antes del gol Poño con un disparo potente se encontraba con un paradón del portero rival, muy rápido estuvo el lateral en recoger el rechace y meterse dentro del área, y entonces le hicieron un claro penalti que acabaría transformando Carlos Balcarreras por la escuadra (min.80). El 1-3 daba mucha tranquilidad a la Fundació que además tenía el control del juego, mientras el rival se desesperaba y cometía juego brusco.

El árbitro del partido estuvo muy correcto al señalar tres penaltis claros. Además tuvo que sacar dos tarjetas rojas al equipo local.

En el tiempo de prolongación Poño conseguía con un gran disparo poner el definitivo 1-4. Ante la atenta mirada del presidente Antonio Morales y los coordinadores Miguel Bosqued y David Martín el equipo consiguió una valiosa victoria ante un rival directo en la lucha por el ascenso. El equipo cierra la jornada en segunda posición y ya preparan el choque contra el líder de dentro de dos semanas.

Por admin