Un gol en el descompte li costa la derrota el Juvenil A

Dimecres el Juvenil A va disputar un nou partit de pretemporada, aquest cop al Narcís Sala davant el Juvenil B de la UE Sant Andreu. Un xoc molt igualat entre dos equips que es veuran les cares en lliga.

Primera part amb un clar dominador del joc i de la pilota, els locals van tenir el seu premi avançant-se al marcador al minut 30. La Grama va estar molt espessa amb pilota i superada en tot moment pel conjunt local. A la segona meitat els colomencs es van mostrar molt més presents en el camp i molt més actius en atac.

Kenneth aconseguiria l’1-1 al minut 55 després de guanyar la partida al defensa rival i batre el porter de xut creuat en el mà a mà. La resta del segon acte va ser molt igualat amb ocasions per a tots dos equips. Iván i Aguado van estar molt a prop de posar l’1-2 al marcador però el porter local i el travesser ho van evitar.

En el temps de descompte el Sant Andreu va aprofitar un contra cop per aconseguir el definitiu 2-1. El següent partit de pretemporada de la FE Grama serà dissabte a les 10:30 hores fora de casa davant el Juvenil A del CF Argentona.

El miércoles el Juvenil A disputó un nuevo partido de pretemporada, esta vez en el Narcís Sala ante el Juvenil B de la UE Sant Andreu. Un choque muy igualado entre dos equipos que se verán las caras en liga.

Primera parte con un claro dominador del juego y del balón, los locales tuvieron su premio adelantándose en el marcador en el minuto 30. La Grama estuvo muy espesa con balón y superada en todo momento por el conjunto local. En la segunda mitad los colomenses se mostraron mucho más presentes en el campo y mucho más activos en ataque.

Kenneth conseguiría el 1-1 en el minuto 55 tras ganarle la partida al defensa rival y batir al portero de tiro cruzado en el mano a mano. El resto del segundo acto fue muy igualado con ocasiones para ambos equipos. Iván y Aguado estuvieron muy cerca de poner el 1-2 en el marcador pero el portero local y el larguero lo evitaron.

En el tiempo de descuento el Sant Andreu aprovechó un contra golpe para conseguir el definitivo 2-1. El siguiente partido de pretemporada de la FE Grama será el sábado a las 10:30 horas fuera de casa ante el Juvenil A del CF Argentona.