Un estel·lar Nemil apropa al Juvenil A a la salvació

25/04/2021

Triomf vital del Juvenil A al Nou Municipal de Santa Coloma davant el Gimnàstic de Tarragona per 4-1.

Va sortir molt concentrat l’equip de Manu Peláez. A poc a poc es feia amb el domini del partit i s’acostava a l’àrea del Nàstic.

Corria el minut 15 quan, en una internada d’Oliver per banda esquerra, servia perquè aquest cedís la pilota dins de l’àrea a Nemil i anotés el 1-0.

Semblava controlat la trobada pels colomencs encara que amb poca presència en l’àrea rival.

A poc a poc els de Tarragona s’estiraven i trepitjaven l’àrea del porter Marcos, que va tenir que fer una bona estirada per a evitar l’empat. Amb 1-0 s’arribava al descans.

En la represa, els blaus tornaven a la càrrega i transcorreguts 8 minuts de la segona meitat, Samu, de manera magistral després d’una gran passada del capità Gerard, posava el 2-0.

Lluny de baixar els braços, el Nàstic es llançava a l’atac i a pilota parada posava el 2-1 en el lluminós.

Minuts de desconcert local, ja que els visitants s’acostaven a l’empat. Però aquestes opcions es van esfumar amb dues grans accions i dos grans gols de Muhammed Nemil, que es convertia en el protagonista matinal amb un hat-trick.

Amb aquesta victòria, el Juvenil A fa un pas de gegant cap a l’objectiu.

Un estelar Nemil acerca al Juvenil A a la salvación

Salió muy concentrado el equipo de Manu Peláez. Poco a poco se hacía con el dominio del encuentro y se acercaba al área del Nàstic.

Corría el minuto 15 cuando, en una internada de Oliver por banda izquierda, servía para que este cediera el balón dentro del área a Nemil y pusiera el 1-0.

Parecía controlado el encuentro por los colomenses aunque con poca presencia en el área rival.

Poco a poco los de Tarragona se estiraban y pisaban el área del cancerbero Marcos, que tuvo que hacer una buena estirada para evitar el empate. Con 1-0 se llegaba al descanso.

En la reanudación, los azules volvían a la carga y transcurridos 8 minutos de la segunda mitad, Samu, de manera magistral tras un gran pase del capitán Gerard, ponía el 2-0.

Lejos de bajar los brazos, el Nàstic se lanzaba al ataque y a balón parado ponía el 2-1 en el luminoso.

Minutos de desconcierto local, ya que los visitantes se acercaban al empate. Pero estas opciones se esfumaron con dos grandes acciones y dos grandes goles de Muhammed Nemil, que se convertía en el protagonista matinal con un hat-trick.

Con esta victoria, el Juvenil A da un paso de gigante hacia el objetivo.