Juvenil «D» 0 – P.Barc.Anguera 8

Un cop molt dur per als nostres nois del Juvenil «D» dissabte passat contra la Penya Barcelonista Anguera, líders, i seguits nosaltres.
El resultat va ser de 0 a 8, nosaltres sabíem que els contraris anaven a atacar i als de la Grama només els feia falta tenir paciència i rodar la pilota. En la primera part, ja amb un davanter en molt bona forma, es va marcar gol per part dels contraris.

Hi ha una falta de moral i energia que es va veure reflectida ja al principi de la primera part a veure que els contraris semblaven tenir el domini en defensa, perquè la pilota era dels nostres pràcticament tot el partit. Van començar a venir els gols contraris i ara només toca pujar la moral dels nostres per a continuar donant-ho tot de cara al següent partit.


Juvenil «D» 0 – P.Barc.Anguera 8

Un golpe muy duro para nuestros chicos del Juvenil “D” el pasado sábado contra la Peña Barcelonista Anguera, líderes, y seguidos nosotros.

El resultado fue de 0 a 8, nosotros sabíamos que los contrarios iban a atacar y a los de la Grama solo les hacía falta tener paciencia y rodar la pelota. En la primera parte, ya con un delantero en muy buena forma, se marcó gol por parte de los contrarios. 

Hay una falta de moral y energía que se vio reflejada ya al principio de la primera parte al ver que los contrarios parecían tener el dominio en defensa, porque la pelota era de los nuestros prácticamente todo el partido. Empezaron a venir los goles contrarios y ahora solo toca subir la moral de los nuestros para seguir dándolo todo de cara al siguiente partido.