Un altre gran partit dels Veterans, victòria a casa

27/04/2015

Un altre gran partit dels Veterans, que van aconseguir guanyar per 6 a 1 a un rival incansable i ben posicionat en el camp com era el Sant Antoni.

La primera part va començar amb clar domini de la Fundació, circulant la pilota amb rapidesa i aprofitant les pujades per banda d’interiors i laterals. Fruit d’aquest domini, en un gran desmarcatge de Salguero va batre al porter rival. Després del gol, l’equip va seguir dominant però en l’única jugada de perill de l’equip rival, l’àrbitre va assenyalar un rigorós penal, que el porter Matias va parar amb gran encert.

Els minuts passaven i els Veterans no concretaven les ocasions i ja en el minut 32, un clar penal va ser materialitzat per Alex López donant tranquil·litat a l’equip. Amb aquest resultat de 2 a 0 va acabar la primera part. La segona part va seguir amb clar domini local, amb una gran defensa i un gran joc col·lectiu. L’equip rival es veia desbordat i va arribar el 3 a 0 obra de Chico amb gran habilitat.

Quan millor estava jugant la Fundació, en una jugada desafortunada va arribar el gol visitant. Hi va haver minuts d’inestabilitat i joc poc vistós, fins que una gran jugada col·lectiva va propiciar el gol de nou d’Alex López. D’aquí fins al final del partit, Es va tornar al joc dinàmic i van arribar dos gols més obra de Gica i Salguero.

Amb aquests tres punts ja sumen 79 punts i deixen al segon classificat a 17 punts.

veteranos

Otro gran partido de los Veteranos, que consiguieron ganar por 6 a 1 a un rival correoso y bien posicionado en el campo como era el Sant Antoni.

La primera parte comenzó con claro dominio de la Fundació, circulando el balón con rapidez y aprovechando las subidas por banda de interiores y laterales. Fruto de este dominio, en un gran desmarque de Salguero batió al portero rival. Después del gol, el equipo siguió dominando pero en la única jugada de peligro del equipo rival, el árbitro señaló un riguroso penalti, que el portero Matias paró con gran acierto.

Los minutos pasaban y los Veteranos no concretaban las ocasiones y ya en el minuto 32, un claro penalti fue materializado por Alex López dando tranquilidad al equipo. Con este resultado de 2 a 0 acabó la primera parte. La segunda parte siguió con claro dominio local, con una gran defensa y un gran juego colectivo. El equipo rival se veía desbordado y llegó el 3 a 0 obra de Chico con gran habilidad.

Cuando mejor estaba jugando la Fundació, en una jugada desafortunada llegó el gol visitante. Hubo minutos de inestabilidad y juego poco vistoso, hasta que una gran jugada colectiva propició el gol de nuevo de Alex López. De aquí hasta el final del partido, Se volvió al juego dinàmico y llegaron dos goles más obra de Gica y Salguero.

Con estos tres puntos ya suman 79 puntos y dejan al segundo clasificado a 17 puntos.