El Triangular benèfic ideat per l’equip de Veterans de la Fundació Grama ha aconseguit 1.400 euros per a l’Associació de la Malaltia de Dent que aniran directes al tractament del nen colomenc Nacho Muñoz Giménez.
d
L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, va participar a la sacada d’honor del torneig xutada per nen Nacho al Nou Municipal on el conjunt del Lloreda va resultar vencedor després de vèncer 3-0 davant l’Imperi i un empat davant la Fundació Esportiva Grama (2-2) , qui aquest últim va guanyar l’Imperi altre 2-2 final on ni els penals van resoldre el partit però finalment sí ho va fer a favor de la Fundació Grama la moneda llançada pel col • legiat per desfer l’empat.

Triangular_ASDENT_Nacho-FundacioGrama395

Va repartir les copes el Tinent d’alcalde de Seguretat, Ordre Públic i Convivència de l’Ajuntament de la ciudad, Antonio Carmona, la pròpia mare del Nacho, Eva Giménez, i el nostre president de la Fundació Grama, Antonio Morales.

Van destacar els jugadors següents: per l’equip campió, Víctor, per les seves genialitats i gols amb estil. Eloy Vilaplana (per la seva faceta de porter i la de golejador amb un golàs on va marxar per la banda i va encarar amb una espectacular vaselina al porter) i Óscar Sánchez Raya sobresortir per l’Imperi.

Per la Fundació Grama va despuntar el seu capità Juanjo Salgado (germà del ‘killer’ del futbol sala colomenc, Dani).

Agraïm la participació de tots els clubs, aficionats i persones anònimes que han fet possible fer un feliç dia per la família de Nacho i a tots.

CASTELLANO
El Triangular benéfico ideado por el equipo de Veteranos de la Fundació Grama ha conseguido 1.400 euros para la Asociación de la Enfermedad de Dent que irán directos al tratamiento del niño colomense Nacho Muñoz Giménez.

La alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, participó en el saque de honor del torneo hecha por el niño Nacho en el Nou Municipal donde el conjunto del Lloreda resultó vencedor tras vencer 3-0 ante el Imperio y un empate ante la Fundació Esportiva Grama (2-2), quien éste último ganó al Imperio otro 2-2 final donde ni los penaltis resolvieron el encuentro pero finalmente sí lo hizo a favor de la Fundació Grama la moneda lanzada por el colegiado para deshacer el empate.

Repartió las copas el Teniente de alcalde de Seguridad, Orden Público y Convivencia del Ayuntamiento de la ciudad, Antonio Carmona, la propia madre del Nacho, Eva Giménez, y nuestro presidente de la Fundació Grama, Antonio Morales.

Destacaron los jugadores siguientes: por el equipo campeón, Víctor, por sus genialidades y goles con estilo. Eloy Vilaplana (por su faceta de portero y la de goleador con un golazo donde se marchó por la banda y encaró con una espectacular vaselina al portero) y Óscar Sánchez Raya sobresalieron por el Imperio.

Por la Fundació Grama despuntó su capitán Juanjo Salgado (hermano del ‘killer’ del futbol sala colomense, Dani).

Agradecemos la participación de todos los clubes, aficionados y personas anónimas que han hecho posible hacer un feliz día para la familia de Nacho y por todos.

Texto y fotos; @ChemaCarva jefe de prensa de la Fundació Esportiva Grama

Por admin