Treballada victòria de la Grama contra la Jonquera que ens fica de ple en la lluita per la segona plaça del grup que dona dret a la promoció d’ascens.

Ángel González ha estat el millor jugador del partit (FOTO: JOAN VILLAGRASA)

-DBC- Quasi bé sense variacions en l’onze inicial, sembla que Juanma Pons ha trobat el seu equip base i amb ells està aconseguint una bona ratxa de resultats. Sortia d’inici amb: Luque en porteria; Juan Carlos i Rojas com a centrals; els laterals per Michel i Peña; el doble pivot per Soler i Roger; les bandes per Ángel i Buba; i la punta d’atac per Óscar i Obispo.

Els primers minuts de joc ja deixaven clar quina seria la tònica de la primera meitat en el partit contra la U.E. La Jonquera. L’equip gironí plantava el seu 4-4-2 amb dos línies ben arreplegades per no deixar espais als colomencs mentre la Grama intentava foradar el mur verd dels homes de Mario Fernández emprant les bandes.

Així va arribar la primera gran ocasió per la Fundació, als 12 minuts, amb una bona centrada a la que Óscar Muñoz no va poder arribar per ben poc.

Finalment la superioritat colomenca es va veure compensada amb una jugada col·lectiva excel·lent amb la pilota circulant des de zona defensiva fins al mig del camp, amb un canvi d’orientació que va traslladar l’esfèrica des de la dreta fins acabar a les botes d’Ángel González en zona d’extrem esquerrà.

Sense dubtes el millor home del partit, Ángel, va marcar-se una extraordinària jugada endinsant-se a l’àrea de la Jonquera i donant una passada perfecta per Edu Soler que, creuant la pilota magníficament va anotar el primer del matí als 21 minuts de joc.

El monòleg de la Grama es traduïa en l’1-0 i a més va mostrar un autèntic recital ofensiu durant la resta de la primera meitat. Ángel seguia fent mal per banda esquerra, Buba penetrava per  banda dreta i, al mig, Óscar i Obispo s’hi deixaven la pell per rematar-les.

Es succeïen les ocasions per la Grama: Óscar va tenir un remat clar que va poder enviar a corner Alex Campos després d’una magnífica centrada de Buba; De nou Óscar va rematar a dins de l’àrea petita una centrada de Peña per banda esquerra per una nova intervenció de Campos; Michel Owono rematava un córner al segon pal i Campos toca la pilota per enviar-la a l’escaire, per dins, en un possible gol fantasma; Ángel tornava a fer jugada personal i el seu xut el desvia al primer pal el porter de la Jonquera; I acabava la primera meitat amb una vaselina d’Óscar per sobre de Campos que va poder treure la defensa sobre la mateixa línia de gol.

Després d’un recital ofensiu, el col·legiat va assenyalar el camí de vestidors amb un marcador massa curt pel que es va veure sobre la gespa, 1-0.

La segona part va començar de manera un tant imprecisa per ambdós equips. La Jonquera es veia encara amb possibilitats de buscar l’empat i la Grama no era capaç de marcar més diferencia al marcador tot i les ocasions de la primera meitat.

Als 59 minuts, Juanma Pons donava entrada a Cristóbal León en substitució d’Obispo i la primera pilota que va tocar va ser un remat que va sortir per ben poc per sobre de la porteria de Campos.

Ho seguia intentant la Grama amb una bona rematada de Buba que marxa fora i amb una altra rematada de Juan Carlos que va poder aturar Campos.

Mentrestant, Mario Fernández introduïa els canvis a les files de l’equip fronterer per tractar de treure’s de sobre la superioritat colomenca.

Els minuts finals van ser el reflex del que havia estat la segona meitat. La Grama va tenir ocasions fins al final, com un xut d’Oscar des de la frontal de la petita que va aturar Campos mentre la Jonquera buscava la contra aprofitant l’aire fresc del seu atac en els minuts finals. Soufiane va finalitzar l’últim atac  de la Jonquera amb una contra perillosa i un remat ajustadet que es va perdre a prop del pal esquerra de la porteria de Luque.

1-0 i una nova victòria pels nois de Juanma Pons que continua invicte des de la seva arribada a Santa Coloma. Un partit amb superioritat incontestable de la Grama sobre la Jonquera que no es veu reflectida en el resultat però sí en les estadístiques ja que els homes de Mario Fernández no van realitzar cap xut entre els tres pals.

Jornada rodona pels interessos de la Fundació Esportiva Grama amb la derrota del Vic i els empats de Mataró, Guineueta i Palamós.

La propera setmana tenim una nova final, a domicili, visitant el Camp del Centenari per enfrontar-nos al C.E. Mataró. Serà diumenge, a les 17h, i us ho narrarem en directe a www.gramaradio.cat i a les nostres xarxes, al grama en joc.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 1CAT1


Trabajada victoria de la Grama contra la Jonquera que nos mete de lleno en la lucha por la segunda plaza del grupo que da derecho a la promoción de ascenso.

Óscar Muñoz ha tenido ocasiones para ampliar el marcador


Casi sin variaciones en el once inicial, parece que Juanma Pons ha encontrado su equipo base y con ellos está consiguiendo una buena racha de resultados. Salía de inicio con: Luque en portería; Juan Carlos y Rojas como centrales; los laterales para Michel y Peña; el doble pivote para Soler y Roger; las bandas para Ángel y Buba; y la punta de ataque para Óscar y Obispo.


Los primeros minutos de juego ya dejaban claro cuál sería la tónica de la primera mitad en el partido contra el U.E. La Jonquera. El equipo gerundense plantaba su 4-4-2 con dos líneas bien cerraditas para no dejar espacios a los colomenses mientras la Grama intentaba agujerear el muro verde de los hombres de Mario Fernández utilizando las bandas.


Así llegó la primera gran ocasión para la Fundació, a los 12 minutos, con un buen centro al que Óscar Muñoz no pudo llegar por poco.
Finalmente la superioridad colomense se vio compensada con una jugada colectiva, excelente con el balón circulando desde zona defensiva hasta el centro del campo, con un cambio de orientación que trasladó el esférico desde la derecha hasta terminar en las botas de Ángel González en zona de extremo zurdo.


Sin duda el mejor hombre del partido, Ángel, se marcó una extraordinaria jugada adentrándose en el área de la Jonquera y dando un pase perfecto para Edu Soler que, cruzando el balón magníficamente anotó el primero de la mañana a los 21 minutos de juego.


El monólogo de la Grama se traducía en el 1-0 y además mostró un auténtico recital ofensivo durante el resto de la primera mitad. Ángel seguía haciendo daño por banda izquierda, Buba penetraba por banda derecha y, en medio, Óscar y Obispo se dejaban la piel para rematarlas.


Se sucedían las ocasiones para la Grama: Óscar tuvo un remate claro que pudo enviar a corner Alex Campos tras un magnífico centro de Buba; De nuevo Óscar remató dentro del área pequeña un centro de Peña por banda izquierda para una nueva intervención de Campos; Michel Owono remataba un córner al segundo palo y Campos toca el balón para enviarla a la escuadra en un posible gol fantasma; Ángel volvía a hacer jugada personal y su disparo lo desvía en el primer palo el portero de la Jonquera; Y terminaba la primera mitad con una vaselina de Óscar por encima de Campos que pudo sacar la defensa sobre la misma línea de gol.


Después de ese recital ofensivo, el colegiado señaló el camino de vestuarios con un marcador demasiado corto para lo que se vio sobre el césped, 1-0.


La segunda parte comenzó de manera un tanto imprecisa para ambos equipos. La Jonquera se veía aún con posibilidades de buscar el empate y la Grama no era capaz de marcar más diferencia al marcador a pesar de las ocasiones de la primera mitad.


A los 59 minutos, Juanma Pons daba entrada a Cristóbal León en sustitución de Obispo y el primer balón que tocó ha sido un remate que salió por poco por encima de la portería de Campos.
Lo seguía intentando el Grama con un buen remate de Buba que se marchó fuera y con otro remate de Juan Carlos que pudo detener Campos.
Mientras tanto, Mario Fernández introducía los cambios en las filas del equipo fronterizo para tratar de sacudirse la superioridad colomense.

Los minutos finales fueron el reflejo de lo que había sido la segunda mitad. La Grama tuvo ocasiones hasta el final, como un disparo de Oscar desde la frontal de la pequeña que detuvo Campos mientras la Jonquera buscaba la contra aprovechando el aire fresco de su ataque en los minutos finales. Soufiane finalizó el último ataque de la Jonquera con una contra peligrosa y un remate ajustadito que se perdió cerca del poste izquierdo de la portería de Luque.

1-0 y una nueva victoria para los chicos de Juanma Pons que continúa invicto desde su llegada a Santa Coloma. Un partido con superioridad incontestable de la Grama sobre la Jonquera que no se ve reflejada en el resultado pero sí en las estadísticas ya que los hombres de Mario Fernández no realizaron ningún disparo entre los tres palos.

Jornada redonda para los intereses de la Fundació Esportiva Grama con la derrota del Vic y los empates de Mataró, Guineueta y Palamós.


La próxima semana tenemos una nueva final, a domicilio, visitando el Camp del Centenari para enfrentarnos al C.E. Mataró. Será el domingo, a las 17, y se lo narraremos en directo a www.gramaradio.cat y en nuestras redes en el Grama en joc.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 1CAT1

Por admin