Tres grans punts per al Benjamí E al camp del líder

22/01/2017

El Benjamí E va guanyar 3-4 al camp del líder, un EE Brafa que veu reduït el seu avantatge a tres punts.

Els dos conjunts van jugar a gran nivell des de l’inici, donant una tensió extra al partit. Els locals es van avançar al minut 4, la Grama sense abaixar els braços i lluitant aconseguir empatar dos minuts després, gol d’Hugo. El partit estava molt igualat però els visitants amb molta més intensitat van aconseguir sentenciar amb gols. Izan i Ismael (doblet) van marcar els següents gols.

Alejandro Rosa: «Estic orgullós de treballar amb aquests nens, a pesar de ser més petits que el rival avui van lluitar més i vam aconseguir la victòria.»

BE

El Benjamín E ganó 3-4 en el campo del líder, una EE Brafa que ve reducida su ventaja a tres puntos.

Los dos conjuntos jugaron a gran nivel desde el inicio, dando una tensión extra al partido. Los locales se adelantaron en el minuto 4, la Grama sin bajar los brazos y luchando consiguió empatar dos minutos después, gol de Hugo. El partido estaba muy igualado pero los visitantes con mucha más intensidad consiguieron sentenciar con goles. Izan e Ismael (doblete) marcaron los siguientes goles.

Alejandro Rosa: «Estoy orgulloso de trabajar con estos niños, a pese a ser más pequeños que el rival hoy lucharon más y conseguimos la victoria.»